CIKGU SHIDA MIMING BERKUMPULAN DI LUAR

27.9.11 Suria Lekatlekit 24 Comments

Kembali sang lekit dengan kisah mengenai cikgu miming ni.. Sempat jugak sang lekit layan video miming terbaru cikgu shida yang di post kat FB (walaupun sebelum ni sang lekit jarang nak tengok video dia tu). Wah.. cikgu shida melangkah setapak lagi dengan menghasilkan outdoor miming video. Bermakna lokasi pengambaran clip video miming dia bukan lagi di dalam bilik macam yang sebelum ni.

Nak lebih advance lagi video terbaru cikgu shida ni tidak bersendirian dengan watak2 yang pelbagai rupa & make up tapi di temani 2 kanak2 & sorang akak kanak2 (perempuan dewasa). Wah cikgu shida dah maju setapak dalam arena video miming dia bila buat pengambaran di luar rumah. Wah Cikgu Shida sekarang dah bermiming secara berkumpulan nampak. Ke nak wariskan ilmu memek2 muka pelik2 tu kat pewaris baru kot. Nak waris kat anak, cikgu shida kan memilih untuk kekal sebagai anak dara. Dia yang cakap bukan sang lekit reka2 cerita tau. Dia yang cakap taknak kawen sebab dia tak suka buat kerja rumah macam masak, kemas bagai tu.


Lepas ni lahirlah bakat miming baru hasil teladan dari cikgu shida ni kan?? Sapa taknak miming jer boleh popular. Keluar TV, radio, majalah lepas tu dapat offer berlakon drama lagi. Nak cepat sikit orang kenal.. buat kontroversi sama. Confirm malatop! kekekekeke


 ** Sale! Sale! Sehingga 65% diskaun. Jom tengok sale Prada, Gucci, Coach, Burberry kat sini >>SALE Prada, Gucci, Coach, Burberry <<

** Bukan lawak atau bergurau tapi memang benar.. RM0 for a Coach Madison Bag. Tak caya tengok sini >> RM0 for a Coach Madison Bag <<

** Jom kecikkan file muzik dalam hp,tablet atau pc anda kat sini >> Kecikkan & Isi lebih banyak muzik <<

** Apa Yang Korang Belum Tahu Pasal GALAXYMINIS3. Jom tengok kat sini >> GalaxyMiniS3 <<

** Tak rugi beli hadiah kat mak sempena hari ibu sebab dapat balik RM50 cash kat sini >> Beli Hadiah dapat Duit <<

 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE <
 

24 comments:

  1. antara cikgu paling pelik sy pernah jumpa.dulu ms mula2 keluar video rs lawak jugak tapi lelama meluak pun ada.

    ReplyDelete
  2. aku benci ngan cikgu shida ni dari first video dia. aku anggap dia ni ada masalah jiwa

    ReplyDelete
  3. Aduss... Cikgu Shida sudah mengembangkan ajarannyer....

    ReplyDelete
  4. hehhe.. ciku shida dah train anak buah la... makin besar la pengaruh beliau kn :)

    ReplyDelete
  5. actually die ni kretif sebenarnya..tapi kengkadang terlalai seketika dek hiburan

    ReplyDelete
  6. ohhh,,bru je taw ni..ckgu ni kreatif btol..hehe

    ReplyDelete
  7. hehehehe yeke sis.ya ampun,xtau lak.seyes x minat sgt dye ni.

    ReplyDelete
  8. ayat suh buat kontroversi yg tatahan tuuuuu...
    hahaha

    ReplyDelete
  9. tak taulah kenapa dengan dia nih, sepatutnya dia tunjukkan yang baik untuk anak-anak murid. nak enjoy pun ada caranya.

    ReplyDelete
  10. dah lame tak dengar pasal cikgu shida..makin meletop upenye..hoho..*xsuke die :P

    ReplyDelete
  11. Baju deme sendondon lak tu lekit.. Hik3!! Merah mak kau!!

    ReplyDelete
  12. uik, dia cakap tak nak kawen sebab tak nak buat kerja rumah? pelik~

    ReplyDelete
  13. ekekeke.. ada2 ja cigu Shida ni kan. tengok siap ada pelapis2 kecil lagi.. ehe

    ReplyDelete
  14. lekit tanya umur dak Aqil erk?! Skrg nk ke arah 3thn 8bln.. Thn depan bln Feb genap 4thn umur dia.. Bsor dah.. ;)

    ReplyDelete
  15. xtw nk kate ape dah..
    pnat nk komen sal sal ckgu nei..

    ReplyDelete
  16. selagi tidak mencemarkan nama baik sekolah oklah.. kita tengok jelah.. kalau dia berjaya rezeki dia.. ;)

    ReplyDelete
  17. prangai mcm kentot....having fun je lebih...sometimes merubbish je tgok bliau..

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum.... dr ohsemtv:

    hahaha² cikgu shida still the rock kan kan kan.... =)

    ReplyDelete
  19. alahai... ia muncul kembali bsama rakan² sepejuangannya... hahaha terbaekkkk toooqqqq :')

    ping blog anda!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!