DAPAT SETENGAH JUTA PAGEVIEWS BLOG

5.9.12 Suria Lekatlekit 16 Comments

Dengan hidung kembang kempis.. bibir senyum sampai telinga.. bontot mekar bak bunga raya.. menghembus nafas bangga tanpa sempadan..
Dah.. dah.. tak payah nak over sangat action tu padahal kau tak buat pun macam tu sebenarnya. Berbalik pada isu yang berkaitan dengan taju entri yang bukan main sensasi lagi tu, sang lekit bukanlah rasa hot sangat pun..Jauh sekali rasa diri ni dah ngetop sangat. cuma sekadar nak merakam memori tu dalam blog melekit ni..

Betul ke lekit blog kau dapat setengah juta pageviws?? Blog cikai macam ni boleh dapat setengah juta pageviews ker?? eh.. eh.. jangan pandang sebelah mata ok! Blog mana - mana pun mampu cecah bukan setakat setengah juta.. beratus ratus juta pageviews pun boleh bergantung pada usaha & kerajinan la. 1 hari tulis blog mustahil la dapat kumpul berjuta2 pageviews.. ye tak??

Macam blog melekit ni.. bukan la sebulan dua mampu jana pageviews setengah juta tu.. Al maklum la blog melekit ni bukan di antara blog2 yang popular.. blogger dia pun bukan blogger terkenal.. muka pun comot compang camping kalaupun nak letak jadi pelaris blog.. penulisan pun tahap amatur & perlu banyak di sekolahkan lagi.. Mimpi siang hari la kalau nak dapat sebulan setengah juta pageviews tu.

Abis tu setengah juta yang kau dok canang tu yang berapa bulan punya pageviews sang lekit?? Ok.. ok.. Kalau berbulan bulan mampu jana setengah juta pageviews.. boleh la sang lekit peluk tubuh dengan mengembangkan hidung untuk mempamirkan muka bangga sebab dah mampu berdiri sebaris dengan blogger & blog yang popular dah tapi setengah juta pageviews tu sebenarnya hasil tabungan selama 3 Tahun, 5 bulan, 3 minggu & 6 hari berblog. Tu pun baru dapat setengah juta pageviews. walaupun nak jana pageviews tu makan masa bertahun tahun.. tapi tanpa sokongan semua visiter blog melekit ni tak kira la fans (ada ker?? kekeke) haters,followers,friends,silent reader,terclik tak sengaja atau siapa2 sahaja yang pernah clik walau hanya sekali kat blog melekit tetap menjadi penyumpang pada 500k ++ pageviews kat blog melekit ni.

Bukti umur blog saya.. kekekeke

Takde lain perkataan & ucapan yang lebih bermakna selain terima kasih atas sokongan semua. Terima kasih juga pada cikgu shida yang haritu sudi mempromosikan blog melekit ni.. dia sumbang jugak la 1k pageviews. Kena terima kasih jugak walau publisiti yang cikgu shida bagi tu dengan tujuan nak menjatuhkan tapi yang sang lekit terima sebaliknya pula... kekekekekeke. Apapun terima kasih pada semua yang terlibat bagi menjayakan kutipan setengah juta pageviews di blog melekit. kekekekekeke

Hasil berblog selama 3 tahun.. Ok la tu ada jugak orang nak views dari takde langsung, kan??

P/S : Kalau pageviews ni boleh di tukar pada RM (Ringgit Malaysia).. kayo mokcik.. kayo!!

16 comments:

  1. kalau boleh ditukar jadik duit..apa lagi..open table lahh

    ReplyDelete
  2. baik..nak check jugak la..hehehe..boleh pulak gitu..

    ReplyDelete
  3. tahniah...kira2 kena jadik blogger tegar gitu kan..

    ReplyDelete
  4. kalau pageviews boleh ditukar dgn RM memang saya benti kerja..hahaha

    ReplyDelete
  5. Tahniah atas pencapaian puan. Teruskan berblogging ya. :)

    ReplyDelete
  6. walau apa un diucapkan tahniah..bukan senang nak dpt setengah juta tu//

    ReplyDelete
  7. Best tu.. Tahniah lekit.. Tq utk lekit juga selalu jenguk blog ALL IN ONE tu..

    ReplyDelete
  8. tahniah3.. teruskan menulis dan mengupas kupis..

    erkk,,klu leh tuko ke rm meh la singit duo.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  9. Ingat kan 500++K dalam masa seminggu..kikiki
    Apa2 pun tahniah sis..jangan lupa singgah di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com tinggal2 lah jejak sekali ya

    ReplyDelete
  10. BETUL LA KALAU BOLEH TUKAR DENGAN DUIT BOLEH BAWAK KELUAR MOTOR SEBIJIK.DAN BAYAR DUIT UMAH SAMPAI HABIS LOAN..HEHEHHE..

    AKAK TAK PERNAH TERLINTAS NAK CHECK PV SELAMA NI..TERGERAK HATI LA JUGAK NAK TENGOK..
    RUPANYA TEMPOH KITA BERBLOG SAMA LA..START DARI MAY 2008.

    DAH 3 TAHUN NGADAP BLOG RUPANYA..TAK TERASA LA..SEBAB MINAT KOT,.KAN???HEHEH

    ReplyDelete
  11. Look's like your article is gaining attention from time to time, which is always a good indicator...

    Assalamualaikum..

    http://blogerlaptop.blogspot.com/
    Jemput-jemput la menjengok blog saya yer....:)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!