DIANA DANIELLE VS FASHA SANDHA BILA MENGANDUNG

19.11.12 Suria Lekatlekit 15 Comments

entri ni telah di hack terpaksa edit semula sebab kandungan entri ni takde backup. Jadi pada anda yang meragui status kehamilan Diana Danielle & fasha sandha boleh la terus merujuk kepada entri ni STATUS KANDUNGAN FASHA SANDHA


Pada hacker yang sangat mulia budi pekertinya.. terima kasih dengan sifat khianat dengki anda tu. Sesungguhnya balasan pada perbuatan buruk & Baik itu hanya Allah saja yang berhak memutuskan namun sebagai manusia saya hanya mendoakan anda mendapat petunjuk & hidayah. Semoga anda sempat bertaubat sebelum mati. Bak kata Azwan Ali see u in padang masyar.. kekekeke


 ** Dok berfacebook, bertwitter sampai bosan & nak cari sesuatu yang baru. try ni.. Sambil online sambil share iklan sambil dapat duit. Jom sign up sekarang. Free je kat sini >> CARI DUIT KOPI SAMBIL ONLINE
 

15 comments:

  1. Kan... Org tua tua pun selalu ckp, jgn heboh awal awal peknen. Takut benda yg tak elok. Depa tu retis lagi lah kan

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat mereka. TAPi tu lah...awal sgt announce nya.

    ReplyDelete
  3. semua pun nak cerita.. tapi tulah artis..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...
    tahniahlah buat mereka :)

    ReplyDelete
  5. hamboihhh hanggg.. lekit sungguh! hahaha.. aku pon teringat kat FS tu. Tapi kalau dah depa kawen time subur, baru lepas period..memang la boleh melekat.. Nak pilih tarikh menikah pon mmg kena tengok waktu subur..baru la bole bunting pelamin. Sharp shooter gituuu...

    ReplyDelete
  6. mesti comel anak FK dan DD nanti...

    ReplyDelete
  7. Terlampau excited kot sampai tak menyempat nak bgtau satu Malaysia :-)

    ReplyDelete
  8. tahniah buat mereka.moga kandungan selamat.

    masyarakat sentiasa kecoh tak bertempat ckp tak guna akal sbb kurang ilmu.pung pang pung pang...mcm tau semua tp tak tau pun sebenarnya.tmbh dosa adalah

    ReplyDelete
  9. teruja sangt kot...tapi tu la..sebaik2nya kita elak kan dari jadi fitnah..

    ReplyDelete
  10. Buka aib sendiri pun berdosa...inikan pula aib orang...so ..apa kata kita bersangka baik aje...selamat beramal...

    ReplyDelete
  11. mmm..memang betul jugalah kenapa dalam Islam wanita itu segala2nya aurat, sbb semua yg dibuat boleh menimbulkan fitnah atau dengan kata2 modennya 'gosip'.sebab itu saya hairan juga kenapa wanita hari ini berlumba2 nak jadi artis....

    ReplyDelete
  12. Rasanya. Mengikut keadaan perubatan dlm masa 2 minggu selalunya kelahiran tak dapatkan dikesan. ..

    ReplyDelete
  13. Kalau cek air kencing...2mgu dah boleh tau mengandung ka tdk sbb sy sndiri mengalaminya. Period sblm nikah, jadi usia kandungan dikira dari last kita period. Kalau tdk pernah mengalaminya, mgkn tdk faham perasaan orang yang dituduh macam2. apapun, bersangka baik lebih baik daripada mengata orang kerana kalau ALLAH menghendaki sesuatu, tidak mustahil. Kalau Fasha dan Diana di pihak yang benar, abaikan mereka2 yang mempertikaikan kandungan kamu.

    ReplyDelete
  14. masa persenyawaan (masa sperma masuk dlm ovum) tu berlaku.. usia ovum tu lebih kurang 2 minggu.. so x salah if nikah 3 nov.. 16 nov dh dpt tahu mean.. usia kandungan dh 4 minggu lebih..mg da blh detect dlm urine

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!