AWAS LAVENDER MUMMY SEDANG CARI MANGSA BARU SELEPAS KANTOI DENGAN USTAZ KAZIM

17.10.14 Suria Lekatlekit 8 Comments

Aduhai minah ni.. takde sekumit ke rasa takut. Even hampir seluruh alam maya ni dok canang pasal penipuan dia tetap dia tak putus asa tu. Tadi sempat jenguk blog dia.. wah program baru pulak dia lancarkan. Kembara Ilmu sakura katanya. yang bakal di bawa bersama terbang ke tokyo 2 icon penceramah tersohor yang dia tak petik lagi nama siapa2.


Aduhai... ada lagi ke yang bakal tertipu ni? Ni pun ciri2 cerita dogeng Lavender Mummy jugak ni.. Sebelum orang lain tertipu atas rasa tanggungjawab meh la den ingatkan pada korang semua agar siapa yang baca sebarkan benda ni supaya tiada lagi mangsa lavender mummy ni. Biar pupus pendapatan haram dia kat laman sosial.




 Ni kalau ada masuk perangkap kenyang jugak dia. Sumber blog Lavender mummy

Wahai Lavender Mummy lagi bagus kau jual tisu dari menipu. Biar sedikit tapi berkat & halal. Apalah dia makan masa kecik yer sampai otak dia jadi geliga sungguh bab2 nak menipu orang. Sesiapa sahaja kalau berurusan secara online melibatkan duit ni sila check nama ni. Kalau Nurzusilawati Nadzri jangan ambil risiko buat sebarang transaksi. Itulah dia penipu yang ada dalam pelbagai watak. Watak terbaru bernama Lavender mummy. Watak2 sebelum ni tak tau la aku banyak sangat. Tapi kalau korang google nama tu confirm korang boleh tahu watak2 dia sebelum ni..

Entri berkaitan Lavender Mummy & identiti beliau boleh baca kat
Ustaz kazim bakal buat laporan polis terhadap Blogger Lavender Mummy
Awas Anda mungkin jadi mangsa blogger ni

8 comments:

  1. saya pun tengok blog dia tadi, memang ada yang sakura nih, hurmmmm...memang geliga betul kan otak dia

    ReplyDelete
  2. meh nak hina sikit, dah la pendek, hodoh lagi... tapi kalau dah hodoh tu, perangai jangan pulun nak hodoh gak.... hang kenyang makan donia je laa LM oiiiii.... kat "sana" hang kenyang telan bara je laaa... ehhh hangin plak aku dengan sipendek ni.....

    ReplyDelete
  3. Alahai Suria, disebabkan kisah Lavender Mummy nilah akak sampai kat blog Suria ni ^_^ Err... kita nak ucap terima kasih kat dia tak agaknya? Akak rasa memang akak biasa nampaklah minah ni. Memang luar biasa betullah dia ni ek. Lepas baca kisahnya first time dalam blog Suria, akak pun google dan juga dok baca tanpa ralit blog LM ni (ish takutnya initial dah sipi-sipi MD). Semua entrinya gambar pun semua ntah kat mana dikopipes pastu dok cerita pasal entri berbayar kononnya. Tapi kalau tak dikhabarkan kisah si dia ni, memang kita pun tak nampak di mana kejanggalan si minah ni. Kembara Sakura tu akak tak takut. Kembara Raikan Jodoh tu yang akak takut ramai tertipu. Kesian sangat!

    ReplyDelete
  4. Tak sangka.... Muka baik je tapi perangai... Hanya Allah yang tahu.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!