BLOG AWEK BERTUDUNG SEKSI BAJU KETAT BURU GADIS MELAYU

9.10.14 Suria Lekatlekit 16 Comments

Sekarang ni macam macam blog @ page wujud untuk mengaibkan golongan bertudung berhijab ni. Yelah sejak tudung hanya menjadi fesyen tutup kepala ni.. golongan bertudung sekarang lebih menghairahkan & seksi. Kadang2 tahap keketatan pakaian tu mengalahkan yang freehair pulak.

Aku tak mau la komen bab aurat orang lain sedangkan aku sendiri pun tak sempurna sana sini cuma kat sini aku nak bagitau.. tak kira la korang masih gadis rumaja, anak dara, mak dara atau nenek dara sekalipun hati2 dalam berkongsi gambar di laman sosial. Hari ni aku jumpa lagi satu blog yang sebar banyak gambar gadis2 bertudung yang berpakaian agak seksi. Comel comel pulak tu. Muka semua aku tengok memang melayu malaysia jer. Gebu2 sangat.

Orang kata cegah itu lebih baik dari merawati.Langkah pencegahan hanya boleh di lakukan oleh tuan punya badan

Sekarang ni kat mana2 pun ada strangers yang kita tak tahu niat mereka jadi berhati hati. Tapis sikit gambar yang nak di upload.. silap upload, tak masuk page GuaTv.Com kena troll dengan page KHK atau masuk blog2 gersang macam blog yang dok share gambar awek bertudung seksi tu. Kalau dah kena sebar tu kau maki depa pun tak berguna.

P/S : Perempuan pregnant pun ada spesis yang ghairah inikan korang size S.. pinggang macam kerengga..

16 comments:

  1. Wah...bhy...sbb tu akak skrg lebih berhati...menakutkan..

    ReplyDelete
  2. jahat lah orang camni
    tapi betul juga, empunya diri kena hati-hati post gambar

    ReplyDelete
  3. macam2 hal la dorang ni. skrg yg bertudung plak yang terlebih ghairah...

    ReplyDelete
  4. byk page2 mcm nie wujud...seram plak kdg2...heran sngguh tujuan admin page2 ni yg sbnr...mmg kna hati2 skrng

    ReplyDelete
  5. bahaya betul..kena berhati2 kalau nak upload gambo apa2..ada je yang gersang memandang..

    ReplyDelete
  6. Betul tu..orang sakit mental ada kat mana2 je sekarang ni..pandai2 la jaga diri kat mana pun kita berada..lagi2 di laman sosial..kita tak nampak orang tapi dalam tak sedar orang perhati je kita..

    ReplyDelete
  7. peringatan kepada gadis2 kat luar sana agar jaga maruah dengan baik. dan yang buat blog tu, jawab je lah kat akhirat nanti

    ReplyDelete
  8. manusia mcm ni, x reti buat keje yg ada pekdah ke? sampah masyarakat jugak ni. haih laa....

    ReplyDelete
  9. Sekarang ni macam-macam punca boleh jadi masalah..berhati-hati dan beringatlah wahai rakan2 hawa sekalian sebelum bertindak.

    ReplyDelete
  10. Tak de keje lain dah ker depa nie ... Kalau nak tegur, tegur lah secara berhemah, bukan nyer mengaibkan orang ... Korang2 kena lebih berhati-hati apabila buat sesuatu ... Yang penting, patuhi syariat ...

    ReplyDelete
  11. Itu yang suami akak kata 'kan senang kalau dia terus tak pakai tudung kalau masih ada hati nak seksi cam ni!' . Kalau kita yang tak jaga maruah diri, tak boleh nak salahkan orang lain yang ambil kesempatan. Sekarang ni pun, macam-macam jenis manusia ada di luar sana!

    ReplyDelete
  12. Kalau blog tu guna Blogspot boleh hantar report pada Google.. Jadi tanggungjawab kita juga untuk tolong hapuskan content memalukan tu, di samping mengingatkan kaum wanita supaya lebih berhati2 bila upload gambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan satu dua blog camni. memang kita boleh report tapi takde jaminan takkan wujud lagi blog2 camni. sebab tu kita sendiri la kena kawal apa yang kita nak share

      Delete
  13. Salam Mami Lala..
    ada jgk..pernah tgk blog2 dan laman pesbuk yg 'curik' gambaq awek yg konon2 bertudung ni.. err.. depa bukan bertudung,tp lebih kepada membalut..lebih elok kiranya bila nk upload gambaq tu fikir patblas kali.. ehehe

    ReplyDelete
  14. Macam macam.manusia srkarang..apapun yang terbaik ikutlah ajaran islam...kebali padacyang sepatuknya...

    ReplyDelete
  15. Blogger yg suka letak gmbr2 mcm tu nak dpt publisiti je.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!