BUAT KOLEKSI BISIKAN SERAM

10.10.14 Suria Lekatlekit 8 Comments

Wah... ni kira boleh join geng seekers dah ni. Tahap keberanian sampai buat koleksi bisikan seram la. Orang dengar bunyi guli dalam rumah pun meremang bulu roma.. kau siap buat koleksi bunyian seram ke lekit Ooi...

Sumber google

Tahap kekentalan den takde la sampai camtu kot. Kalau di ganggu dengan bunyi bunyian seram den pun rasa menangis airmata sirap jugak. Walaupun daku ni dah semakin hilang feel seram bila tengok cerita seram tapi tak berani cakap besar aku berani berdepan dengan kejadian kejadian misteri & mistik ni. Tak pernah hadap boleh la cakap kan.. tetiba dia muncul depan mata, mau terkencing berliter air kot.

Koleksi bisikan seram yang aku maksudkan bukan la rakaman bunyi bunyian seram.. Tapi pasal satu filem lama Thailand yang aku beli masa raya korban hari tu bertajuk The Whisper Spooky ( Bisikan seram ) lebih kurang camtu la kot translate bahasa melayu. Sorry mai inggeris tak gud2 sangat. Hahahahahaha

Sumber google

Sebab dah terbeli & tertengok separuh jalan.. aku ambil keputusan dvd tu sekadar untuk aku buat koleksi je la. Nak tengok untuk sekian kali nya macam tak berapa ada selera la pulak. tahap ke tidak best'an nya kalah filem MiG. Jalan cerita bosan yang amat. Pelakon pun macam kayu kayan bergerak jer. Yang jadi hantu paling sedih.. aku rasa tengok muka sendiri dalam cermin pun lebih menakutkan dari tengok watak hantu dalam filem tu. pendek kata tak hantu langsung lah.hahahaha

Filem sampah camtu review pun tak bagi manafaat. Jadi kesimpulannya kalau hangpa terjumpa dvd filem bertajuk The Whisper spooky tahun 2004 ni jangan la beli kalau tak nak menyesal sepanjang hayat. Manalah tau hangpa macam aku hobi kumpul dvd seram kan...

8 comments:

  1. Kihkihkih...cite hantu tapi tak hantu. Tajuk bukan main gah lagi. Sekali dengar tajuk dah seram...

    ReplyDelete
  2. tang 'tgk muka sndiri lagi seram' tu mmg lawak.hahaha

    ReplyDelete
  3. Cerita yg seram tp bila tgk tak seram rasa geram2 adalah.. Perabih duit je beli.. Huhi

    ReplyDelete
  4. hehe...tang part muka hantu tu
    yang buat saya gelak guling-guling =)

    ReplyDelete
  5. salam mami lala..
    ehehe..tu la risiko kalo nk beli citer seram.. baca plot konon2 seram.. tp bila tengok. hampehhh.. :p

    ReplyDelete
  6. hehehehehe...kelakar juga review ni...

    ReplyDelete
  7. Best ka baca...mila suka simpan dvd seram.tapi jarang jumpa yg seram..yg pengotor dan mengarut adelah...

    ReplyDelete
  8. Lawak ayat kak Suria. Tengok muka sendiri kat cermin lagi takut tengok hantu filem. Hahaha.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!