FILEM YANG TAK BERAPA SENONOH UNTUK DI TONTON

16.10.14 Suria Lekatlekit 11 Comments

Bunyi macam serius jer. Bahaya sangat ke filem ni? Bahaya jugak la sebab ada adegan2 yang agak lucah dalam filem ni. Memang tak sepatutnya jadi tontonan seisi keluarga. Kalau nak tengok berdua dua dengan pasangan yang dah sah di ijabkabul tu takpe..

Filem apa tu? Filem tu la yang aku beli masa raya korban hari tu. Filem bertajuk Contracted. Masa lepas beli aku baru review sinopsis filem ni memang aku dah agak filem ni memang tak sesuai tengok secara umum. Bila aku tengok semalam.. malu jugak. Hahahahaha... aku kan pemalu orangnya. Filem ni bagi aku rasa separa lucah jugak la. Tapi bagi orang lain yang maybe lebih open minded dari aku tak tau la.. Maybe bagi dorang selagi tak tunjuk *tut* bertemu *tut* tak lucah lagi la kot tapi bagi aku separa lucah dah. even babak2 tu tak lama sangat sebab filem ni pun pendek dalam satu jam lebih kurang, so banyak di ringkaskan la jalan cerita dia.

Adegan yang tak elok di tonton beramai ramai. hahaha

Walau di klasifikasi sebagai filem seram tapi bukan filem hantu tau.. Takde langsung hantu. Mengisahkan seorang lesbian yang di jangkiti penyakit pelik setelah melakukan hubungan seks dengan seorang lelaki yang tak di kenali kat sebuah parti kawan dia. Lelaki tu sebenarnya suka bersetubuh dengan mayat. starting cerita dah tunjuk part romen2 dengan mayat tu tapi tak tunjuk jelas.. tunjuk kaki jer.

Penyakit pelik Samantha (lesbian tu) buat  dia mengalami pendarahan yang banyak kat kemaluan.. mata berdarah, gigi,kuku mereput & rambut mula gugur dalam masa yang singkat. Hanya dalam masa 3 hari jer muka & fizikal dia jadi sangat teruk & kemaluan dia berulat. Akibat dari penyakit misteri tu samantha membunuh 2 orang kawan lesbian dia bila mereka menolak untuk tolong dia.

Sumber google

Yang tak elok dalam filem ni.. ada adegan seks yang agak real di tunjukkan.. lepas ke tayangan babak tu kat pawagam?? aku sendiri pun tak tau.. Yang aku tak tahan effect darah.. Goli goloman den di buek nyo. hahahaha. Filem ni nak kata best.. ok la sebab akan buat kita tertunggu tunggu nak tau apa kesudahan & apa sebenarnya yang berlaku kat samantha. Tapi ending dia memang tak puas hati. Sekadar tunjuk samantha di kepung polis di tepi jalan kemudian habis. Pasal penyakit misteri dia tu.. tak tau apa jadi.

Jadi filem ni aku rasa tak payah tengok pun takpe la bukan sebab bosan ke hapa.. moral dia tak elok sangat. Banyak lagi filem lain yang best. Hahahahaha

P/S : Makin tercemar la keywords aku dengan entri ni. Hahahaha

11 comments:

  1. macam best cite ni... tp macam tak senonoh plak nak tgk. huhuuhuh

    ReplyDelete
  2. ok..akak tak boleh tengok citer ni..filem hantu melayu setakat selak kain nampak peha pun suami tak bagi tengok depan anak2 ni..nak buat cemana dah memang kalau berbunyi je tv anak2 pakat buka mata..jadi baik tak yah tengok..heheh

    ReplyDelete
  3. macam best je cerita ni. boleh la tengok nanti

    ReplyDelete
  4. macam best je cerita ni... biasalah kak suria. orang putih. mana2 cerita pun mesti ada adegan macam tu. Tu belum tengok cerita James Bond lagi. Lagi banyak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan semua film mat saleh macam ni.. ni rasanya over sikit la kalau untuk tontonan umum.

      Delete
  5. Tingin nk tgok tp mmg kompem xlps la nak tgk sbb anak2 around..huhu..nk tgk.dgn hubs pun sure xkanla..ish..segan

    ReplyDelete
  6. filem baru ke ni sis? ketinggalan sungguh diri ku ini...

    ReplyDelete
  7. thnkz share,,ida memang peminat citer hantu..dh kalau cmni xtgk la mknanya

    ReplyDelete
  8. Malu la nak tengok. Hihihi..saya ni pemalu orangnya.

    ReplyDelete
  9. Bagusla malu...malu tu cabang iman..

    ReplyDelete
  10. film boleh jadi menarik tapi plot mmg bosan, x payah tengok. scene sex pun x tunjuk apa2. Byk lagi cerita orang putih yang menarik.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!