GAMBAR BABY YUYU ZULAIKHA

11.10.14 Suria Lekatlekit 12 Comments

Alahai blogger comel lote, famous amos dah selamat bersalin semalam katanya.. cantik tarikh lahir si kecik tu. 10.10.2014.. Aku pulak yang excited yuyu dah selamat bersalin. Bukan apa... Aku excited bukan pasal dia blogger terkenal tapi sebab dia kan macam den jugak orangnya. Tang comel je tak sama.. tang tinggi, size kasut bagai semua sama.

Blogger pemes besar Vs Blogger pemes kecik tapi bukan asben yuyu.. tu ben ashaari. Gamaknya kalau aku bergambar sebelah Ben Ashaari ni pun camtu la rupanya..

Apapun tahniah ye yuyu.. Sekarang orang2 yang pernah pandang rendah kepada kemampuan perempuan kurang tinggi macam kita moga sorok muka dalam selimut lepas ni. Siapa kata perempuan kurang tinggi tak boleh mengandung, tak boleh bersalin normal??

Apapun selamat berpantang pada yuyu.. Jangan datang pulak mulut2 becok nak pertikaikan kemampuan kita golongan tinggi tak cukup inci ni tak boleh jaga anak pulak? kang makan nasi guna straw sebulan. comelnya baby dia.. boy ke girl mak dia tak nak bagitau lagi kot.

Tahniah Yuyu.. Selamat berpantang & welcome to the club

12 comments:

  1. Tahniah yuyu.. comel :) insyaAllah membesar menjadi anak yg soleh. Amin.
    Abaikan je org2 yg suka mengata tu kak. mereka lupa semua perkara di dunia ni dalam perancangan Allah.

    ReplyDelete
  2. see ! siapa kata orang kecik susah nak beranak.... keluar je baby dengan sihat... tahniah yuyu ! :)

    ReplyDelete
  3. soleh tu mcm lelaki jee..hehehe..
    tahniah buat yuyu dan suaminya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah kan.. soleh tu untuk anak lelaki. kenapa boleh tak perasan. hahahaha

      Delete
  4. Kain bedung biru laki le tuh..heheheh.. Xperasan soleh jugak..hehehe

    ReplyDelete
  5. Agaga..sy pon lebih kurang tggi kecik je dgn yuyu tu..jgn ckp org.sendiri pun ragu2 boleh ngandung dgn sukses ke tidak. Tp yakin Allah punya kuasa..Allahuakbar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah ragu2.. dalam sains perubatan pun tak pernah kata orang kecik tak boleh mengandung & dalam Islam pun tak pernah sebut orang kecik tak boleh mengandung.. ramai jer org kecik2 mengandung & beranak pinak.. yg jadi tak boleh adalah dari penilaian segelintir manusia yang berlagak macam Tuhan.. boleh tentukan sapa boleh sapa tak boleh

      Delete
  6. Ben ni dgn akk pun akk kena mendongak apa lagi dgn blogger yg kecik2 comey lote ni

    ReplyDelete
  7. Tahniah..bilalah mila lak nak dapat baby ni...huhu..moga dimurahkan rezeki ya

    ReplyDelete
  8. Mesti anak dia akan dpt rupa Yuyu bila besar nnti.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!