HEBAT, BLOGGER NI DAH ADA PRODUK SENDIRI

29.10.14 Suria Lekatlekit 9 Comments

Dulu dia blogger yang aku sangat suka penulisan dia blog dia. Even panjang lebar entri dia aku tetap gigih baca hingga ke noktah terakhir. Memang tak ramai blogger dengan konsep penulisan macam blogger lelaki sorang ni. Kiranya dah lama kami jadi kawan di alam maya ni.. dari takde anak.. anak aku pun dah 3 tahun sekarang.

Sumber google

Setelah lama menghilang dari dunia blog tetiba pulak dia muncul dengan produk kecantikkan & kesihatan. Kagum aku dengan dia tau.. Bukan je pandai mengarang entri, pandai jugak berbisnes. Aku sebagai kawan di alam maya sentiasa doakan kejayaan untuk semua kawan2 aku.. Untuk Nyah Zulfikar pemilik Blog rasa hati yang dah berhantu sebab lama sangat di tinggalkan.. semoga terus berjaya & moga satu hari produk ko keluar kat Wanita hari ini lebih pemes dari kak Ton atau Datuk Vida lip lap lip lap.hahahaha


Sapa2 yang nak try produk blogger ni boleh la contact beliau untuk lebih info macam mana nak dapat. Den bukan pengedar tapi penyebar jer..

9 comments:

  1. kan? bukan senang nak buat org percaya dgn produk kita.moga kwn lekit tu trs success

    ReplyDelete
  2. patutlah dia lama tak dengar cite
    melangkah ke satu tapak lagi rupanya
    moga segala urusan dia dipermudahkan =)

    ReplyDelete
  3. sakng dah ramai sangat orang keluar dengan produk sendirikan?
    selamat maju jaya utk blogger zulfikar

    ReplyDelete
  4. hm.. hebat betul :) dah berjaya dah sekarang ni

    ReplyDelete
  5. Bangga kan tengok kawan kita berjaya. Saya pun teringin nak jadi macam.dia. Hehe

    ReplyDelete
  6. Tak lama lagi boleh masuk iklan TV macam datuk liplapliplap tu. Baguslah melangkah maju setapak.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!