KISAH MISTERI GANGGUAN TINGKAT EMPAT

25.10.14 Suria Lekatlekit 3 Comments

Selalunya kepercayaan orang cina yang menganggap nombor empat ni nombor sial @ bermaksud mati jadi orang2 cina mengelak dari berkaitan dengan nombor empat atau gunakan apa2 yang berkaitan dengan empat kecuali nombor 4D hahahahaha....

Sumber google

Ok apa kena mengena dengan nombor 4 & kisah seram? Ia berkenaan dengan satu filem seram yang tengah di tayangkan di pawagam sekarang. Al maklum la aku ni tak boleh baca atau nampak filem2 seram terus jatuh cinta nak2 lagi kalau review dia macam best jer... Rasanya ramai tahu filem seram melayu terbaru yang bertajuk Dendam Orang M4ti (Mati) yang kisahnya ada berkaitan dengan nombor empat. Baca review macam best je nak tengok.

Untuk artikel penuh sila baca DENDAM ORANG MATI

Apapun nak tau best ke tak kena tunggu sampai dvd keluar la. Tak boleh nak buat penilaian kalau tak tengok.

Hope filem ni tak mengecewakan

3 comments:

  1. dah keluar wayang ke?kalau dah keluar ,beberapa hari nanti ada la kat astro 1st.,boleh la tengok..

    ReplyDelete
  2. Saya pun ada baca satu blog yang review pasal filem ni. Dia pun kata best. Saya rasa best sbb KRU Studios. Kalau MIG yang terbitkan, pandangan saya mungkin berubah.

    ReplyDelete
  3. saya pun ada dengar cerita ni best, cite ni katanya
    tak nampak antu pun, tapi jalan cite tu yang seram
    cam best aje tengok lisa surihani berlakon cite seram =)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!