KISAH SELUAR DALAM SAIFUL BUKHARI

28.10.14 Suria Lekatlekit 11 Comments

Bagi pengikut politik tegar sudah pastinya tahu apa yang berlaku. Perbicaraan kes tuduhan liwat keatas saiful bukhari sedang di jalankan. Ok.. aku bukan nak cerita pasal politik Anuar Ibrahim atau pun Saiful Bukhari. Mana ada aku dah jadi blogger politik.. aku masih lagi blogger isu2 semasa.. even papagomo katanya singgah kat shoutbox aku. Papagomo sangat kau kan?? hahahaha

Penuh kat shoutbox aku depa serang

Bila kes macam ni mendapat perhatian media kadang2 aku terfikir jugak apa perasaan mereka yang terlibat tak kita mangsa atau yang di tuduh. Tadi kat news feed FB aku serempak dengan satu share pasal seluar dalam Saiful Bukhari.. Nak gelak ada.. siput2 malu pun ada jugak sikit. Yelah bahan bukti kes.. Gamaknya apa reaksi Saiful Bukhari bila seluar dalam dia di pertontonkan. kekekekekekeke

Sumber FB

Mesti tebal jugak kan muka tapi nak buat camna kena jugak hadap demi mencapai kemenangan. Aku taknak kata kebenaran ke kepalsuan ke sebab kes depa ni aku sendiri pun tak tau sapa betul sapa salah. Cuma tu la... Kisah seluar dalam Saiful Bukhari ni buat hati aku tercuit sikit hahaha . Sekian makaseh

P/S : Tak boleh bayangkan kalau kita punya spender di jaja camtu..

11 comments:

  1. mak saya kata, jangan terlibat dengan politik
    politik tu kotor =)

    ReplyDelete
  2. bukti macam tu patut tak payah lah tunjuk pada umum kan.

    ReplyDelete
  3. Hahaha... Tumpang gelak jer la...

    ReplyDelete
  4. Siapa la yang pergi ambil gambar spender tu? Buruk.betul.perangai orang tu.

    ReplyDelete
  5. ingtkan si sepol xpkai sluar dalam...hmmmmm

    ReplyDelete
  6. yang kat shoutbox tu mesti orang yang sama dok lepas perasanaan kat situ..hhehehe...itu kat seluar dalam tu bekas jahit ke?Akak siap Zoom lagi ..heheh..boleh ke bukti yang diguna pakai kat mahkamah di tunjuk2 kat orang awam??

    ReplyDelete
  7. Alahai..xthu nak letak mana muka kita kan..uhuk

    ReplyDelete
  8. hahahhahahahahahahhahaahhhahaahahahahhaa biarkan luncai terjun dengan labu labunya

    ReplyDelete
  9. haha...lantak dia la...kita tak perlu nak campur...kih3

    ReplyDelete
  10. OMG, kalau kena kat muka sendiri, kat mana nak sembunyi ni? Memang sungguh memalukan. Tapi kalau dah ada kes mahkamah, memang kena buat muka tak tahu malulah sebab habis luar dalam jadi bahan hujah peguam!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!