LAWAK PECAH DARA & PANCUT DALAM

26.10.14 Suria Lekatlekit 10 Comments

Aku tak tau la maybe ni la golongan attention seeker yang tagih like & share.. Juga harap orang gelak sambil puji kau memang pelawak sejati. Budak2 sekarang ni kebanyakkan memang bangga buat benda bangang kot.. Camni punya lawak pun ada ke?

Budak pun reti malu

Ni nak tiru troll lawak sakit hati dengan bas express beli tiket tapi tak naik bas.. Tapi anak dara sorang ni lagi extreme lawak pecah dara.. bukan pecah perut ok!

Kesian.. tu je akak mampu cakap

Aduhai.. awat cheq jadi lagu tu? Cheq rasa benda ni lawak ka? tak lawak sangat Aaihh.. dah jadi viral nanti jangan nak cakap account kena hack yer. Pada adik adik.. takpe la status kita takde like & share asalkan jangan terlampau banyak orang share sampai kita takut nak keluar rumah nanti. Jadikan moral of the story dari kisah ni..

P/S : cuak pulak aku fikir zaman remaja anak aku nanti entah macam mana punya open & urban nya depa.. Takut benda2 camni tak dianggap satu yang memalukan lagi maka dah takde beza Malaysia dengan Amerika

10 comments:

  1. sel otak tak berapa nak berhubung ni hahahahaa

    ReplyDelete
  2. Macam.macam budak zaman sekarang ni.

    ReplyDelete
  3. tu la..awat sampai tak dak sikit pun rasa malu nih??kita yang dah kawen pun segan nak cakap2 benda macam ni..

    ReplyDelete
  4. ni lawak ke? kenapa saya tak gelak
    bebudak zaman tanpa sempadan ni...apa pun tak boleh blah

    ReplyDelete
  5. kurang didikan agama..hanya mengejar like dan sahre aje

    ReplyDelete
  6. bergurau xkena tempat ni... wat malu perempuan je

    ReplyDelete
  7. dah boleh masuk spital mental dah budak ni.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!