REMAJA 24 TAHUN BERCINTA DENGAN BUDAK 12 TAHUN

28.10.14 Suria Lekatlekit 10 Comments

Ni kategori cinta pelaburan masa depan katanya... Hahahaha. Sebenarnya bukan janggal sangat pun jarak usia depa ni. 12 tahun..  Rasanya ramai couple yang jarak usia depa belas2 tahun camtu cuma tu la.. sebab usia 12 tahun ni budak sangat tapi dia punya couple tu 24 tahun so maybe orang rasa macam rare la kot. Yelah.. kita kalau pandang budak 12 tahun pun rasa macam.. alahai adik adik sangat sebab ada yang belum akil baligh pun. hahahaha

 sumber google

Kalau kat Malaysia ni budak sekolah rendah lagi.. Kalau zaman kita dulu 12 tahun dok melompat tak tentu hala lagi petang2 dengan kawan kawan tapi budak2 sekarang ni.. 12 tahun pun dia punya feel dari jauh ke depan.

Tapi tak pelik laki ni terjatuh cinta dengan budak perempuan 12 tahun ni... Comel kot. Ok la tu... kalau jodoh panjang lagi 12 tahun budak perempuan ni baru 24 tahun.. lelaki dah 36 tahun. Alah ramai je pasangan yang jarak usia macam tu. Tak berapa pelik sangat la bagi aku.. Melainkan budak lelaki 12 tahun mampu dapat awek 24 tahun tu memang power jugak. hahahahaha

Even muka budak tapi gaya tak berapa budak sangat.

Budak 12 tahun sekarang pun dah lain... Ada yang dah kawen & bercerai dalam usia semuda tu pun. Kalau korang masih ingat pengantin budak 12 tahun dulu tu..  So, aku tak rasa nak like pun tapi sesaja tulis dalam blog. hahahaha

10 comments:

  1. yup sebab 12 tahun rasa rare....tp kalau 24 tak rasa sangat pon....hihi

    ReplyDelete
  2. alaaa, nnti budak tu 24 then laki tu 34 ..ok je
    mcm MG ..eh?
    haha :P

    ReplyDelete
  3. biarkan diaorang bahagia saya jugak yang merana huhu

    ReplyDelete
  4. aku umur 24, laki aku 35, mehmehmeh
    tapi comeyyyyyyy gilosssss dak gegurl tu...

    ReplyDelete
  5. sy masa kawen 22,suami 36..beza 14 tahun..hihi..means masa suami umur 24,sy bru 10 tahun time tu..=)

    ReplyDelete
  6. untuk usia camtu memang budak sangatlah
    time tu kita nak suruh belajar pepandai
    p kacau nape dak, biarlah lepas2 tu

    orang malaysia ke ni

    ReplyDelete
  7. kalo bercinta 10 tahun ke depan maybe molek je..yelah perempuannya umur 24, lelaki pula umur 34 tahun. tapi bercinta diusia muda macam tu..tak digalakkan lah.

    ReplyDelete
  8. kalau tengok umur memang masih budak2 lagi...tapi bila tengok wajahnya...tak macam budak2 umur 12 tahun...nampak matang sikit...hehe

    ReplyDelete
  9. Mak saya kata dunia skrg dah terbalik. Perempuan muda suka.lelaki tua.dan lelaki tua suka perempuan muda.

    ReplyDelete
  10. Okeylah tu gegirl yang 12 tahun. Kalau macam Suria cakap boboy 12 tahun gegirl 24 tahun itu macam pelik sikit bunyinya. Mahu nak angkat kening sebelah cam Ziana Zain bila mendengarnya. Bila budak tu dah besar sikit, takdalah nampak berbeza sangat. Kalau kekal lama, dah tentu si budak yang nampak lebih tua nanti. Maklumlah perempuan kan lebih cepat berkerut....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!