USTAZ KAZIM TOLAK TAWARAN BERLAKON TAKUT FILEM TAK LAKU

6.10.14 Suria Lekatlekit 7 Comments

Tak sangka jugak selain Ustaz Azhar Idrus yang dapat  offer berlakon filem, Ustaz kazim elias pun tak kurang hebat jugak, katanya pernah dapat offer berlakon. Memang pengiat filem sekarang nak lariskan filem ajak Penceramah & pendakwah bebas berlakon dalam filem depa.. even babak tu satu dua jer.. Pelaris sangat tau! hahahahaha


Tapi pengakuan Ustaz Kazim Elias yang katanya pernah dapat offer berlakon tapi di tolak dengan alasan takut filem tak laku, ni cuma santai2 jer.. Dia update caption pada satu gambar dia bersama para retis tak tau program apa. Tak tau bab offer berlakon tu serius ke tak.. Tapi maybe tak mustahil penceramah & pendakwah yang agak popular akan dapat offer macam tu, ye dak? almaklum la pengiat seni sekarang lebih kepada bisnes bukan berkarya dah sebab tu buat filem kebanyakkan asal boleh jual tiket jer. hahahahaha


P/S : Kalau yang jenis asal popular je ambil berlakon ni kebanyakkan dalam filem2 MiG jer kan?? krik.. krik.. krik...

** mood raya lagi entri pun santai2 la kan. start esok entri dah menyental pulak.kekeke**

7 comments:

  1. amboi femes yer ustaz smpai ad tawar berlakon...tpi ustaz nie ceramah mmg best...xbosan...

    ReplyDelete
  2. pehh..sampai dapat tawaran berlakon lagi tu.

    ReplyDelete
  3. Ustaz kegemaran suami kak ni.. best dengar dia ceramah agama. Jemput blogwalking di www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  4. Ustaz Kazim kalau tak berlakon pun show melambak-lambak. Baru2 ni ada buat kuliah di Sirim Berhad. Untuk next kuliah, kalau nak buat semula di Sirim kena tunggu 8 tahun lg. Katanya lah....

    ReplyDelete
  5. Sepatutnya agamawan macam dia tak patut berlakon.

    ReplyDelete
  6. Yang last sekali tu tak tahan
    hehehehe

    yang krik krik tu saya setuju
    Singgah entry saya gak ye. TQ

    ReplyDelete
  7. setuju! MIG aje yang buat gitu
    kalau ahli politik boleh berlakon pun
    diorang confirm rembat

    tapi jujurnya, eloklah UKE tolak

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!