GAMBAR BILA LELAKI CUBA MENYERUPAI ARTIS WANITA

14.3.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Ni bukan pondan atau Mak Nyah ni lelaki yang tetiba nak transform muka dia jadi macam artis perempuan. Elok2 kau hensem dalam rupa lelaki terus rasa nak muntah tengok rupa kau yang kononnya muka macam retis wanita yang top meletop kebabom...

 Sumber Google

Hope lelaki2 sejati kat Malaysia takde cuba2 nak buat benda ni.. Tak payah nak jadi attention seeker sangat dengan buat benda2 takde pekdah.. tak payah la rasa macam lawak & mampu meraih like ribu riban dengan cuba menyerupai perempuan. Banyak lagi kot cara lain... Islam pun mengharamkan Lelaki berpakaian @ bersolek menyerupai wanita walau atas niat menyampaikan kebaikkan sebab ada cara lain lagi boleh buat. Berlakon pun tak boleh ok!

Op's terbebel pulak.. lupa nak tunjuk rupa lelaki yang dah di transform dengan make up menyerupai artis wanita popular.. Meh la muntah ramai ramai..  geli pulak... hahahahha

 Elok2 kau ensem nak transform jadi Michelle Obama terus jadi huduh. hahaha

Konon transform jadi Kim Kardashian. Nak tengok banyak lagi koleksi gambar lelaki gedik yang nak jadi retis perempuan ni boleh tengok kat sini Lelaki Ini Ubah Wajah Hanya Guna 'Make-Up


6 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com