SERAM! TERKEJUT WANITA CANTIK BERTUKAR JADI TUA SELEPAS DITIDURI

28.11.15 Suria Lekatlekit 4 Comments

SERAM! TERKEJUT WANITA CANTIK BERTUKAR JADI TUA SELEPAS DITIDURI. Ni bagus jugak di baca oleh lelaki lelaki kasanova yang suka sangat 1 night stand. Dia punya bini angkat bersepah. Bukan takat keliling pinggang, kategori keliling badan. Kiri kanak depan belakang atas bawah. Kalau buat list perempuan yang dia dok baca check in kat hotel rasanya boleh jadi novel. Tu tak termasuk yang dia ayat2 ajak minum, enjoy dalam pub atau pi karaoke. Kalau senaraikan semua tu rasanya 3 4 buah novel pun belum tentu cukup nak cerita aktiviti kasanova dia tu.

Gambar sekadar hiasan

Macam tu dengan seorang mamat ni katanya dia hidup dalam keluarga yang bermasalah. bapak kaki botol, kaki judi. Selalu bergaduh dengan mak dia. Jadi dia rasa tak tenteram la nak duduk kat rumah so dia banyak habiskan masa kat luar dengan aktiviti yang kurang bermoral. Biasa la spesis2 suka enjoy macam tu.. pusat2 hiburan & perempuan memang perkara biasa la. walaupun tak kahwin tapi honeymoon selalu. Kiranya hari2 hari hari jumaat la bagi dia. pepaham je la..

Nak jadikan satu kisah ni.. Dia berkenalan dengan seorang wanita cantik. Bentuk badan tak payah cakap la beb! Dia punya cutting no 8 la. Dari pandangan mata lelaki gatal & jahat memang cukup sempurna, cantik & menariknya. Semenjak dia kenal perempuan ni setiap hari dia rasa ghairah je. Kalau tak dapat jumpa dengan perempuan tu dia mesti rasa panas badan & baran. Sebelum ni dia dok bertukar pasangan pun tak pernah rasa macam tu punya melekat dengan perempuan. Tapi yang sorang ni.. Macam mana pun tetap dia kena juga jumpa & bersama perempuan tu.

Sampai la satu hari tu... Perempuan tu ajak dia kat hotel. Kau rasa dia nak malu2 kucing parsi ke kalau dah perempuan yang sentiasa buat dia rasa ghairah walau hanya berbual ajak pergi hotel. Sangat2 mustahil la. Bila dah sampai melarat ke hotel.. Takkan nak baca yassin bersama sama kot. Menipu sangat la tu. Dah la bukan muhrim. Berdua2 dalam bilik. Dengan lelaki yang nafsu level syaiton nirojim.. Maka berlaku seperti apa yang di harapkan syaiton. Berjoget sakan iblis meraikan malam pertama mereka tu. Sampai la keesokkan paginya. lelaki ni terbangun & tengok perempuan tu masih tidur tapi membelakangi dia. So, dia biar je la. Dia pergi mandi. Lepas mandi pun perempuan tu still tak bangun dia pun jenguk la.

terkejut beruk mak yeh kategori pop yeh yeh.. Bila yang dia nampak adalah seorang perempuan tua yang dari muka sampai kekaki berkedut seribu. Ni kalau iron pun belum mampu hilang kedut. rawatan laser pun dah tak jalan. Tua sangat dah kot.. Sebab terlampau takut perempuan cantik yang dia dah ehem hem semalam bertukar jadi nenek tua. Dengan bertuala paras pinggang. Dia capai pakaian dia terus lari sampai ke lobi baru dia pakai baju seluar.

Bila dia cerita kejadian tu kat kawan dia.. Kawan dia bawa jumpa seorang pakcik yang ada kemahiran la dalam perkara2 mistik ni. Menurut pakcik tu perempuan tua tu sebenarnya pakai susuk untuk kelihatan muda & cantik. Tapi mungkin pagi tu susuk dia terjatuh kot tu yang nampak rupa sebenar dia. Mak aii.. susuk apa dia pakai gamaknya. Dari kedut seribu nampak tegang macam anak dara. Bomoh degawan pun tak mampu nak bagi susuk macam tu. Hahaha

Sumber - Kisah Bermalam Dengan Nenek Tua -

Moral of the story... Nenek2 zaman dulu banyak masa tua habis buat benda2 macam ni je dengan cucu cucu dia >>Yang Tak Ada Lagi Pada Nenek2 Zaman Sekarang<< Tapi nenek zaman sekarang dah tak boleh terima hakikat diri tua dah tua. Dah masuk zon pinggir kubur tetap tu nak feelling muda rumaja buat maksiat dengan lelaki level2 cucu. Padan la dengan kasanova macam tu.. Sekali kau tidur dengan nenek. Padan muka!

4 comments:

  1. Hehehe..
    Moga dia insaf lepas tu.. berubah ke arah yang lebih baik..

    ReplyDelete
  2. sangat tak baik buat benda one night stand ..ikut nafsu memang best sebab dapat rasa semua tapi dari segi dosa..sendiri mahu tahu..

    ReplyDelete
  3. Dah tak seram dah ni kalau baca sampai habis! Padanlah muka si kasanova tu. Asyik nak berbini angkat, nak honeymoon setiap malam Jumaat, nasiblah dapat nenek tua.

    Sesetengah nenek tua sekarang, memang lagi suka melayan anak ikan daripada melayan cucu, Suria :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!