MIRA FILZAH TAYANG GAMBAR ADIK YANG CANTIK

24.7.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

MIRA FILZAH TAYANG GAMBAR ADIK YANG CANTIK. Retis cantik kalau tayang gambar adik dia yang sama cantik dengan dia tak lama lagi mungkin adik tu pun terheret masuk dunia seni. Tak jadi pelakon pun mungkin jadi model atau duta produk. Almaklum la orang lawa memang sesuai sangat la jadi pelaris katanya.


Tengok adik mira filzah ni memang mirip sangat dengan dia cuma mungkin muka adik dia bulat sikit berbanding dia. Apapun dua2 sama cantik. Kalau pilih yang manapun dari segi rupa memang dua dua win. Mungkin baka cantik kot maka keluar la keturunan cantik katanya. hehehe

Gambar yang di muat turun mira filzah dia account facebook dia

Dari segi cantik tu memang tak ada pertikaian la..Silap haribulan sekali pandang orang boleh tersilap adik dia tu mira filzah. Macam kembar pun ada cuma mungkin orang yang jenis mata teliti mungkin seimbas lalu boleh nampak perbezaan. Macam 15 gambar ni kalau dengan pandangan mata kasar susah nak beza yang mana filter & no Filter tapi kalau orang mata dia tajam memang boleh detect yang filter & tak filter. Kalau korang rasa korang spesis bermata tajam try la teka antara 15 gambar ni mana yang filter & No filter >> Ramai yang gagal teka 15 gambar ni yang mana filter & No filter <<

Apapun adik mira filzah memang cantik. Mana2 producer terutama David Teoh kalau nak sambar buat retis sedang elok dah la kalau segi rupa. Kalau dari bakat.. Tak tau la tak nampak dia tunjuk talent kat mana2 lagi. hehehe

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com