14 GAMBAR PELAJAR SMK BANDAR BARU BANGI DI SERANG HISTERIA

14.10.16 Suria Lekatlekit 12 Comments

14 GAMBAR PELAJAR SMK BANDAR BARU BANGI DI SERANG HISTERIA. Sekolah & kejadian histeria macam tak dapat di pisahkan. Mana2 sekolah pun mesti ada kejadian histeria kalau tak secara beramai ramai pun mesti ada satu dua kes histeria berlaku setiap tahun. tak tahu la kenapa makhluk tu suka sangat dengan budak sekolah kan?


Tapi sebenarnya kadang2 budak2 tu je terlebih nakal. Dok seru2 jin bagai. Contoh budak sekolah suka sangat main permainan spirit of the coin. Mana aku sekolah pun permainan ni memang popular. Tu pun antara penyebab kejadian histeria berlaku juga.

Yang terbaru katanya berlaku siang tadi di SMK Bandar Baru Bangi. Pelajar di serang histeria beramai ramai. Bukan je budak perempuan.. budak lelaki pun terkena jugak. Jarang2 kita nak dengar budak lelaki kena histeria ni.. Maybe budak2 lelaki zaman sekarang terlebih kpop dalam hati kot tu tak berapa kental sangat jiwa jiwa mereka hehehe... Jangan marah gurau je. hikhikhik

Apapun tak tahu apa punca kejadian histeria ni berlaku kat SMK bandar baru bangi. Menurut komen Anonymous kat bawa katanya kejadian berpunca dari sebatang pokok besar yang di tebang & menyebabkan makhluk tu hilang tempah berteduh maka mungkin itu punca amukkan puaka berlaku kat sekolah tu. Tapi korang boleh tengok la gambar2 yang di share kat media sosial sekitar kejadian histeria tu. Gambar katanya di kongsi oleh cikgu kat sekolah tu..















Moral of the story... Semoga pelajar pelajar yang terkena gangguan/histeria ni cepat pulih.

12 comments:

  1. Gambar2 ni dishare oleh cikgu yg mengajar di sekolah tu. Sy salah seorang pelajar di sana. Maaf ya, kami tak dibenarkan bawa hp ke sekolah dan kami tiada masa nak snap pic orang lain dalam keadaan sekolah yang huru hara. Punca bukan disebabkan permainan seru menyeru. Tapi disebabkan 'benda' tu kehilangan habitat lepas pokok besar di belakang sekolah ditebang oleh pihak pibg untuk membuat dropzone ke2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oic.. gitu kisahnya. Terima kasih atas penjelasan. Akak dah tukar statement kat entri tu yer hehehe

      Delete
  2. Anak saya dia ikut sampai kat rumah, kena 2x

    ReplyDelete
  3. Moral of the story xpyh sebar bnda ni blh. Hormat skit org and family diorg.cara ckp tu tlg hormat.bdk2 laki skg jiwa tak kental ape bgai apekah?xpenah kene xpyh bising. Jgn main2 bnda ni. Baik delete.

    ReplyDelete
  4. Moral of the story,kalau x tahu akan cerita yg sebenar jgn ngengada nk mengata org. Tolong la, diorg lemah semangat cause mostly spm / pt3 ye x ye masalah hal keluarga. Jgn berlagak as if you judge the things you dont know. Dh x de kerja ke nk buat sampai ngata bdk sekolah? Skrg, tolong buang bende sekarut cerita dongeng ni. - Salah Satu Murid SMK BBB

    ReplyDelete
  5. boleh x delete bende ni sbb nak jaga aib org jangan lah post bende ni buat ulasan sendiri kalau x tau janganlah pandai pandai buat cite ckp sbb punca kpop lah permainan syirik tulah just diam je x payah nak kecoh ada org x suka bende ni disebarkan cukuplah pihak sklh kami je yg tau org luar x payah masuk campur hal ni kalau x kene lagi blhlah ckp itu ini kalau dh kene padan muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu korang yang share kat media sosial.. so pergi cari cikgu korang & sekolahkan dia dulu ok!

      Delete
  6. yang kena rasuk tu semua tak kuat. harap badan masing-masing besar macam guni beras. tapi penakut. puiiii!

    ReplyDelete
  7. Kepada adik2 jgn lemah smgat dan takot berhadapan ngan situasi ni.. klau nmpak hntu nk dekat baca bismillahillazilayathuruma asmihi syaiun fil arthi wala fissamai wahuwassami ul aliim..kndian sepak je antu tu..tumbok pun xpe..nk best klu ada kayu ketuk je.. gerenti dia cedera parah.. hntu ni xkuat dan sgt lemah bila mnonjolkn diri secara live di alam manusia.. ok.. kipidap don gibab.. kita manusia.. allah jadikan.. innijaa ilun fil arthi kholifah.. sebagai khalifah dimuka bumi ..ok

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!