BOBOIBOY GALAXY - BOBOIBOY,YAYA,YING,FANG & GOPAL DAH REMAJA

25.11.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

BOBOIBOY GALAXY - BOBOIBOY,YAYA,YING,FANG & GOPAL DAH REMAJA.  Bagi sesapa yang ada anak tengah membesar ni memang kau akan terjebak tengok kartun jugak selain kau secara tak sengaja menghafal lagu kanak kanak. Benda ni berlaku kepada majoriti ibu bapa termasuk la aku. Sebab gugirl aku ni peminat setia Boboiboy.. Maka secara tak langsung aku pun selalu jugak menonton setiap episod Boboiboy yang sekarang di tayangkan kat tv3 setiap pukul 5 dari isnin hingga sabtu kalau tak silap..


Tadi tertengok episod Boboiboy Galaxy ni.. Apsal lain pulak rupa Boboiboy & kawan kawan dia, Yaya, Fang, Gopal & ying tu. Nampak macam dah makin besar & nampak gaya macam dah meningkat remaja bebudak tu dalam Boboiboy Galaxy ni. sebab nak tahu kenapa animasi mereka dah berubah aku pun google la. Nampaknya mak lebih sudu dari kuah dah ni.. Anak tak kecoh pun Boboiboy lain ke tidak, mak pulak excited nak tahu kenapa watak2 dalam Boboiboy Galaxy ni dah berubah..

Hasil menyiasat di google rupanya Boboiboy Galaxy ni kira Boboiboy yang dah ke 2 - 3 tahun akan datang. Dah membesar & remaja la. Membesar jugak boboiboy.. Tak macam Upin Ipin.. dok tadika je dari dulu tak konvo konvo. hehehehe... Pakaian mereka pun nampak ada sedikit perubahan la. Almaklum la dah besar katanya. Macam Boboiboy uniform superhero dia tak banyak berubah cuma Yaya & Ying nampak banyak sikit perubahan. Nampak lebih stylo & trendy la.. Almaklum la dah jadi anak dara sunti katanya. hehehe. Fang pun macam tu.. Ada perubahan dari segi pakaian & gaya. Gopal pulak kalau dulu di gambarkan sebagai budak gemuk.. sekarang nampak macam abang sado jer hehehehe


Gitu kisahnya kenapa Boboiboy Galaxy tadi dah berubah. Jadi bukan misteri lagi la kan.. hehehe.. Bila ada anak anak kecik ni memang cerita - cerita macam ni je sesuai untuk di tonton bersama keluarga. Kalau cerita2 macam ni >> Yang Bukan Peminat Korean Drama Mungkin Bakal Terpengaruh Lepas Tengok Cerita ni << memang tak berapa sesuai di tonton bersama anak anak yang masih kecil. Susah nak explain kalau depa tanya macam macam nanti. hehehe.

Berubah ke hapa Boboiboy tu.. aku tengok anak aku enjoy je menonton. Kesimpulannya, perubahan boboiboy dari alam kanak kanak ke remaja tak mengugat kesetian penontonnya. hehehehe

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!