YAHAIRA LEANNE, ANAK YUSRI KRU & LISA SURIHANI BERLAKON IKLAN

30.11.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

YAHAIRA LEANNE, ANAK YUSRI KRU & LISA SURIHANI BERLAKON IKLAN. Malam - malam sementara nak tidur apa lagi aktiviti kat rumah selain dok layan drama - drama melayu kat tv. Sekarang tengah di tayangkan drama Ainur Mardhiyah kat tv9. Tapi aku tak follow sangat & aku sendiri pun sebenarnya tak tau cerita tentang apa & pasal apa. Yang aku dok nampak pelakon dia Zahiril Adzim je. Selebihnya aku bukan TV & buat hal lain hahahaha.. Buka TV sekadar tak bagi sunyi sangat rumah katanya.


Tetiba tertengok slot iklan proton. Eh.. eh.. Yusri KRU, Lisa Surihani yang berlakon dalam iklan tu. Tapi depa dua laki bini tak heran sangat la kalau berlakon iklan sebab depa memang dah biasa keluar TV. Lebih2 lagi Lisa Surihani dari sekolah kot dia dah berlakon iklan TV. Yang surprise tu sebab anak depa, Yahaira Leanne pun berlakon sama dalam iklan tu. Wah lumayan gamaknya Proton bayar 1 family selebriti ni, kan.

Yang macam krik.. krik.. tu sebab anak depa berlakon iklan. Bukan apa dulu kan depa kata tak nak expose sangat anak depa kat public lebih2 lagi yang boleh buat orang tahu anak depa tu anak retis. Katanya nak besarkan anak depa macam budak2 lain. Macam depa kecik kecik dulu.. membesar tanpa perhatian yang luar biasa dari masyarakat. Macam anak anak kita ni la.. Takde orang teruja anak anak kita sebab kita bukan retis. Lebih kurang macam tu la kan...

Sedutan kenyataan yang pernah di keluarkan pihak Yusri

Tup tup.. berlakon iklan pulak. Dah kenapa anak pun dah jadi retis sekarang ni?? Salah memang la tak salah cuma tu la.. Mungkin prinsip depa dah berubah. Maybe tak tahan tengok anak che ta & awal Ashaari yang glemer mengalahkan retis sampai menang anugerah la anak awal & scha tu. Maybe permulaan kot depa nak cari populariti untuk Yahaira Leanne ni.. Mungkin depa dapat lihat darah seni tu dah menyerap dalam diri Yahaira Leanne so tak boleh nak elak dah.. heehehehe

Apapun aku bukan haters depa.. still minat lagi sebab aku suka pasangan suami isteri ni. Suka tengok mereka yang sweet & sederhana cuma tu la nak kritik kritik manja je. Almaklum la aku bukan jenis peminat yang taksub. Aku memang jenis telus dalam memberi pandangan atau kritikan. hehehehe

Apapun kita positif je la yer.. maybe depa bawa anak depa berlakon dalam iklan tu sekali sekadar tak nak bagi anak depa bosan dok kat rumah ketika depa keluar bekerja. Untung la kan anak retis.. bosan boleh berlakon iklan. Kita kalau bosan mampu buat benda ni jer >> Antara 10 Tips Paling Awesome Untuk Hilangkan Bosan Dekat Rumah Masa Tengah “Broke” & jimat nak2 lagi time poket tengah kering << Apapun good luck untuk Yahaira Leanne. Kalau jadi retis hope macam mak bapak dia yang sangat low profile & simple. I loike...

2 comments:

  1. hihihi..
    Memula jer tu Ana..
    Bila tawaran iklan masyukkkkk..
    Letak tepi lah prinsip yg memula tu..

    ReplyDelete
  2. comel je, itulah kita kena hormat keputusan mereka,ibu bapa lebih tau apa yang terbaik buat ank mereka.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!