YANG PLAN NAK TENGOK WAYANG ESOK, WAJIB BACA NI

19.11.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

YANG PLAN NAK TENGOK WAYANG ESOK, WAJIB BACA NI. Hari ni KL di tutup sebab ada perarakan pakaian beruniform dari 2 kumpulan pancaragam.. Kumpulan kuning & kumpulan Merah. Hanya depa dengan anggota keselamatan je berada kat situ.. Orang awam memang takde sangat. Kedai2 & premis2 perniagaan pun banyak yang tutup bagi memberi laluan pasukan beruniform tu berarak mendung kelabu katanya. Hope esok KL dah bersih dari sebarang kekotoran lah yer.. hehehe


Mungkin hari ni korang terpaksa berkurung dalam rumah.. Esok ada plan nak tengok wayang. Almaklum la sebelum berakhir 2016 katanya tak nak la terlepas filem2 terbaru hujung tahun. Nak2 lagi kalau yang dah berkeluarga.. Hujung2 tahun ni anak2 pun dah habis exam bagai. Buku teks pun dah hantar.. boleh la bawa tengok wayang untuk mereka release tension kan? Kesian dari awal tahun belajar semata mata nak dapat result yang cemerlang agar mak bapak dia boleh snap slip keputusan exam & upload kat media sosial.. Takkan la tak dapat apa2 kot sekadar slip periksa je keluar IG & FB kan...

Sedang elok la.. ambil hati anak yang dari awal tahun hangpa kerah belajar siang malam pagi petang tu. Bawak2 la depa tengok movie2 best. Tapi sebelum nak pergi tengok wayang tu wajib korang tengok ni dulu yer >> Kalau Betul Nak Tengok Filem Best, Ni Korang Kena Tahu Dulu << Bukan apa supaya korang boleh buat survey dulu. Tak membazir beli tiket nanti.

Tetiba Teringat masa kecik2 dulu mak aku selalu bawa kami adik beradik tengok wayang tiap2 bulan. Kali pertama aku masuk panggung wayang masa umur antara 4 tahun macam tu. Masuk nak tengok wayang. lepas duduk kerusi terlipat maka aku tersepit celah kerusi menangis terus ajak balik. hahahaha

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com