8 MAKANAN YANG MENJADI VIRAL SEPANJANG 2016

25.12.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

8 MAKANAN YANG MENJADI VIRAL SEPANJANG 2016 DI MALAYSIA. Selain nasi lemak anak dara yang menjadi Viral sampai berbaris panjang cik abang nak merasa keenakkan air tangan anak dara sebenarnya ada lagi yang lebih menarik pernah menjadi viral sepanjang 2016. Peniaga sekarang dah bijak.. Menu biasa cuma di ubah dengan cara hidangan atau di upgrade sikit supaya nampak rare confirm la jadi Viral even sedap tu belum tentu katanya.


Banyak jugak la makanan yang di jual menjadi Viral kemudian di susuli dengan kontroversi dengan komen pelanggan yang tak berpuas hati. Tak kira la tak berpuas hati dari segi rasa atau layanan. Bila dah jadi viral ni.. paham2 je ramai pelanggan akan serbu. Kalau cuma indah khabar dari rupa confirm la kena kecam macam nasi lemak anak dara pernah kena sebelum ni. Jadi peniaga yang produk makanan mereka jadi viral jaga kualiti makan tu walau tak cukup kaki tangan hangpa nak sediakan supaya tiada komen2 negatif terhadap mutu makanan anda atau layan anda selepas produk anda menjadi viral.

Jadi di hujung2 tahun 2016 ni.. Marilah kita tengok apa makanan yang pernah jadi viral. Mungkin ada korang terlepas pandang.. Sebab aku pun banyak terlepas pandang viral viral ni walau aku salah satu pengamal media sosial yang tegar jugak. Almaklum la blogger.. bekerja melalui media sosial kan. Takkan la aku nak habiskan masa terluang aku lepak depan pintu rumah orang bergosip pulak. Dah tentu aku ambil kesempatan yang ada untuk di isi dengan kerja kerja di blog...

Terlajak perahu pulak berceritanya... Padahal nak cerita pasal makanan yang jadi viral sepanjang 2016 jer.. Sebab cerita - cerita sampingan tu buat entri jadi panjang.. Korang tengok la sendiri kat sini >> 8 Makanan Yang Pernah Viral Sepanjang 2016 << Confirm yang No 4 tu orang paling tak tahan nak tengok. Mungkin ada sanggup pejam mata & scroll laju laju kat gambar no 4 tu kan? hehehehe

Apapun gambar2 makanan yang pernah viral tu.. Memang tetiba buat aku pulak rasa lapar di hari minggu ni. Alahai.. weekend ni duduk rumah sebab pemandu pelancong kena kerja. Takpe la.. Kita keluar weekend tahun depan je la.. hehehhe

3 comments:

  1. bahaya gak tgk mlm2 ni..mencari nnt haha

    ReplyDelete
  2. memang terliur lah tengok semua tuh

    ReplyDelete
  3. Awat tak tahu pasal ini hahahahah nampak sangat x amik port pasal makanan dah.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *