CARA BUDAK SEKARANG NAK UJI IMAN BOYFRIEND DENGAN SENTUH KEMALUAN

22.12.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

CARA BUDAK SEKARANG NAK UJI IMAN BOYFRIEND DENGAN SENTUH KEMALUAN. Mak bapak di luar sana... mesti mengucap dua kalimah syahadah nak2 lagi yang ada anak dara sedang meningkat remaja ni. Tak bagi bersosial memberontak.. Dah bagi sedikit kebebasan mereka berkawan.. Mula la bukan bukan di buatnya. Yelah.. kita pun biasa muda remaja.. biasa nakal.. Faham sangat la dalam umur macam tu memang fasa fasa nak kebebasan yang tanpa batasan. Kalau di sekat mula la rasa macam di kongkong.. Mak bapak tak memahami bagai. Hehehehe...

Gambar sekadar hiasan. Sumber Google
Dua hari lepas kot.. ada la ternampak satu status mungkin dia copy paste ke hapa.. Konon nak test tahap mana keimanan boyfriend try usik/sentuh kemaluan si boyfriend. kalau dia tepis atau elak maka lelaki tu lelaki yang baik la. Boleh di buat calon suami.. Aduhai.. Macam tak ada rasa segan silu budak perempuan sekarang nak tulis apa2 kat status media sosial tu kan? Kita yang terbaca ni pulak tolong rasa malu.


Bagi hakak la kan.. Dik kalau makwe korang test korang macam tu baik kau tinggalkan je dia. Nampak sangat la dia kurang 'kemaluan'. Tengah dok cinta monyet lagi ni dah buat perangai pegang2 kemaluan orang..  Tapi kalau hangpa pun jenis layan confirm la hangpa tak lepaskan peluang keemasan kan?

Kadang2 tengok adik2 yang dok kena troll atau viral dengan page KHK tu semua bertudung litup bagai.. Nak salahkan KHK pun tak boleh sapa suruh hangpa tak reti malu dok up status bukan bukan. Ada bagusnya KHK dok troll atau Viral kan.. At Least jadi pengajaran pada orang lain jugak. Jangan nak tulis benda2 tak senonoh kat media sosial ni walaupun sekadar bergurau. Betul la bukan semua yang dok tulis benda tak senonoh tu buat perkara tersebut tapi apa yang di tulis tu memang nampak macam awak awak tu perempuan cheap sangat. Kalau tak ada yang buat macam tu mungkin semakin bersepah budak2 dok buat status merapu yang memalukan diri sendiri & keluarga.

Pada adik adik yang rasa bosan sangat cuti sekolah dari dok mengadap FB & muat turun status bukan bukan tu ada lagi bagus korang berhibur dengan benda2 macam ni >> Hiburan Untuk Sepanjang Cuti Sekolah Yang Korang Boleh Dapat Hanya Dirumah Melalui Astro << At Least takde la adegan nak test iman pakwe pegang kemaluan bagai.

Moral of the story.. bersyukur la kita dari zaman remaja yang bebas dari media sosial tapi tu la mencabar jugak nak membesarkan & mendidik anak di zaman media sosial ni kan? Kecik2 senang nak control..Bila mula pandai buat hal sendiri ni yang agak susah.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!