GAMBAR PELAKON & BEKAS AHLI KUMPULAN SENARIO ILYA BERSAMA KEMBAR SEIRASNYA

6.12.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR PELAKON & BEKAS AHLI KUMPULAN SENARIO ILYA BERSAMA KEMBAR SEIRASNYA. Kalau anda membesar di zaman kegemilangan kumpulan lawak lagenda senario rasanya korang masih kenal dengan salah seorang bekas ahli kumpulan senario dulu, Ilya. Dia antara ahli kumpulan senario yang berjasa dalam menaikkan nama senario dulu. Tapi pernah berlaku satu kontroversi dengan syarikat pengurusan kumpulan senario ada dua orang ahli asal kumpulan senario menarik diri dari kumpulan tersebut. Salah seorang ilya.


Ilya ni pun lawak dia memang bersahaja & mampu buat orang pecah perut gelak. Memang boleh nampak bakat semulajadi dia berlawak tu.. Takde la nampak terlampau buat buat atau mengikut skrip. Walaupun zaman populariti senario dah macam berakhir tapi baru sekarang aku tahu Ilya ni ada kembar seiras. Memang seiras sangat sampai tak berapa nampak perbezaan wajah mereka tu.

Menurut sumber yang aku baca kembar kepada pelakon Ilya tu seorang guru. Mesti anak anak murid teruja tengok cikgu dia muka sama macam pelakon kan? Gamaknya kembar Ilya ni kelakar macam Ilya tak? Kalau kelakar mesti di sukai ramai murid murid. Yelah.. kita sekolah dulu pun enjoy je belajar kalau cikgu tu jenis pandai buat kelakar. Tak la mengantuk sangat dalam kelas.

Mesti korang tak sabar nak tengok gambar kembar kepada pelakon Ilya ni kan.. Serius sama ok muka, ketinggian & size badan dorang. Nak2 lagi dorang pakai baju yang sama. Gamaknya bini bini dorang ni tak tersilap suami ke tak? hehehehe..

Aku boleh teka mana satu Ilya & mana satu kembar dia.. korang boleh teka tak? cer teka

Kembar seiras ni memang selalu jadi perhatian nak2 lagi bila mereka bersama. ramai orang mengimpikan dapat anak kembar seiras sebab nampak comel je kan. Kembar ni pun faktor keturunan jugak. Tapi yang takde sejarah anak kembar dalam ahli keluarga dia pun tak mustahil boleh dapat anak kembar juga dengan izin Allah. Sebab masa aku pregnant dulu nurse akan siasat samada sebelah aku atau suami ada anak kembar. Mak mertua aku ada anak kembar perempuan. bapak & mak sedara asben aku sebelah ayah dia pun ada kembar. Jadi kalau ada rezeki untuk next baby kalau tetiba dapat kembar pun tak pelik sangat la kan.. hehehehe

Moral of the story.. kadang2 tak ada anak kembar pun boleh nampak macam kembar jugak macam aku dengan adik aku dulu. Sebab kami beza setahun jer.. Dah tu belum genap setahun dah adik aku lahir.. Adik aku lahir 15 Aug & aku lahir 28 Aug... Bila semakin membesar nampak macam sama besar jer. Tapi bila dah besar.. tetiba dia lebih besar (tinggi) dari aku pulak. hahahahaha

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!