MISTERI JELMAAN DUA GADIS INDIA TINGKAT BAWAH MID VALLEY DI TENGAH MALAM

4.2.17 Suria Lekatlekit 2 Comments

MISTERI JELMAAN DUA GADIS INDIA TINGKAT BAWAH MID VALLEY DI TENGAH MALAM. Malam ni segmen seram serik lekatlekit kembali menghantui anda semua di blog lekatlekit.com.. Dok asyik cerita panas isu2 semasa, review produk je kan.. bosan jugak. Sesekali kena jugak share kisah2 seram, mistik & misteri ni. Baru la terbeliak sikit biji mata hangpa malam - malam ni kan? Bukan terbeliak pasai apa.. sebab takut nak tidur. Asyik terbayang bayang benda yang menakutkan. hahahaha


Bagi kaki kaki lepak Mid Valley yang suka layan midnite movie tu harus baca ok.. Mungkin cerita ni membuat anda mendapat hidayah & kembali kepanggal jalan. Serik untuk keluar sampai lewat malam lagi...

Alkisahnya.. di ceritakan oleh seorang hamba Allah (lelaki) kejadian seram yang berlaku pada diri dia di tahun 2013. Waktu katanya dia baru habis tengok midnite movie filem The conjuring. Sedangkan elok la tengok filem seram.. Belum habis feel seram tu dah di hadap dengan kejadian seram.

Masa tu katanya dah pukul 2.00am. Memang waktu2 puncak hantu2, jin & setan berkeliaran, berpesta muda mudi la.. Kawan2 dia lain semua dah berambussss.. ikut northwing dia jer bajet hero gigih turun guna escalator yang dah di tutup ikut laluan southwing. Bila sampai kat ground floor dia mula cuak.. Tengok semua pintu dah lock.. sapa sorang pun dah takde even pak guard pun dah tak tau mana melingkup time tu. Sunyi basi... Nasib baik la tetiba dia nampak 2 orang awek india kat kaunter pertanyaan... Maka dia pun pergi la hadap dua minah tu nak tanya kat mana pintu keluar. Tapi minah dua orang tu cuma gelakkan dia.. Sebab terdesak dia tanya lagi. Salah sorang dari awek india tu jawab.. bertahun depa duduk kat situ ni kali pertama orang tanya depa macam mana nak cari jalan keluar.

Si mamat ni mula pelik bila awek tu cakap dah bertahun depa duduk situ. Untuk kepastian dia tanya apa maksud bertahun duduk situ. Bermastautin dalam Mid Valley kan dua minachi ni? Tak ada rumah ke? Bergelandangan dalam Mid Valley ke? Tapi jawapan yang di terima buat semua usus mamat ni kecut.. Katanya depa duduk situ dari sejak sebelum Mid Valley wujud lagi. Dah la tengah malam.. Tak berapa lawak sangat la apa yang minachi tu cakap. Apa lagi berdesup perginya mamat tu. sedar sedar dia dah ada kat starbuck di luar Mid Valley.

Tengok kemain bersungguh dia lari Pak guard mymar tegur tanya kenapa dia lari macam lipas kudung. Dia pun cerita la kejadian yang berlaku kat dia.. Menurut cerita pak guard tu katanya sebelum ni pun ada orang lain pernah terserempak dengan dua awek india misteri tu tapi dia & geng2 guard yang lain tak pernah pulak terserempak. Maybe banyak sangat cerita pasal awek india misteri tu management arahan para guard untuk mengesan siapakah awek india tu tapi sampai sekarang depa tak pernah jumpa. Semakin yakin la mamat ni yang dia jumpa tu bukan manusia...

Moral of the story.. Nak tengok wayang tengok la siang siang yer. Memalam ni bukan je berisiko terserempak dengan makhluk2 seram malah manusia pun boleh jadi menyeramkan nak2 lagi kalau berada di tempat sunyi ni.

2 comments:

  1. Salam perkenalan... blogwalking dan done follow blog nie. :)

    ReplyDelete
  2. Salam kenal. Blogwalking, yuk follow2 an. Tapi aku masih bingung dengan blog ini, mana tombolnya ya?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com