DAPAT HADIAH SURPRISE BOX SEMPENA LAZADA 5TH BIRTHDAY

17.3.17 Suria Lekatlekit 18 Comments

DAPAT HADIAH SURPRISE BOX SEMPENA LAZADA 5TH BIRTHDAY. Sapa tak seronok ok dapat sekotak hadiah penuh dengan barang barang yang kau suka.. ye dak? masa terima tu rasa nak pergi ketuk setiap pintu rumah jiran bagitau dapat surprise box dari lazada.. Tu dia.. punya seronok. Almaklum kali pertama merasa dapat benda2 macam ni dari lazada.


Mesti ramai yang nak tahu apa yang aku dapat dalam surprise box tu kan.. Sampai nak ketuk pintu rumah jiran & bagitau. Mesti barang2 dalam tu gempak giler.. Mesti la gempak. Macam tau - tau je Lazada ni apa yang aku suka ok! Aku pun suka juga dok cuci mata & Wallet kat lazada tu.. Rambang mata Woo.. kalau buka website lazada. Segala mak nenek ada. Korang boleh tengok sendiri kat website lazada nanti

Antara barang2 yang aku dalam dalam Lazada Surprise Box adalah...

NYX Bright Idea IllumanatingStick

L'Orel Paris Brow Artis Genius Kit
                                                                                         
Carlo Rino Handbag

Enchanteur Paris Hand & Body Lotion - Belle Amour Triple Whitening

Eversoft Skinz Youth Recall Booster Mist

Focus Point Sunglasses Frame

Maybelline New York Super BB Cushion 
                                                                       
Nichii bag

Levi's

Notebook Bottle

Gila wei aku tengok barang barang ni semua. Nak2 lagi tak lama lagi Lazada akan mengadakan Lazada 5th Birthday. banyak tawaran menarik dengan potongan harga sehingga 90% bermula 22-24 march ini.. Elok la gunakan kesempatan ni untuk membeli belah dengan harga yang gempak giler. Confirm korang pun akan di surprise kan..

Korang jugak boleh join Giveaway Supri5e Holiday Giveaway. Bukan je boleh membeli belah kat lazada malah boleh menang hadiah gitu. Terima kasih Lazada di atas Suprise Box yang sangat awesome ni. hehehehe

18 comments:

  1. bestnya dapat, kena join la ni

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki yang tidak disangka-sangka.
    Btw semua yang dapat tu dari wishlist ke?
    Lazada!!!!! Mrs. A nak jugakkkkk!!!

    ReplyDelete
  3. ahhhhhh bestnya bestnya,. barang dalam tu semua memang surprise sangat. murah rezeki hakak suria ni. barang perempuan semuanya. hahahha

    ReplyDelete
  4. Nangis makcik tengok su...tak sabar dapat juga hadiah dari lazada nie

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ....bestnya dah dpt barangannya....mama punya x dpt lagi sedihnya...:(
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  6. Nak jgk, menjerit Kita bila nampak HB CR tu lawo giler kot... Macamne nak dapatkan surprised box tu...'

    ReplyDelete
  7. Cmne nak dapatkan suprise box ni

    ReplyDelete
  8. Macam mana boleh dapat surprise box ni.. nak jugakkk :D

    ReplyDelete
  9. banyaknya dapat paling sy suka beg tu.....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com