DI SEBALIK PANTUN NEELOFA.. ADA SESUATU YANG BUAT PEMINAT HISTERIA

4.3.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

DI SEBALIK PANTUN NEELOFA.. ADA SESUATU YANG BUAT PEMINAT HISTERIA. Tu dia.. petang2 minggu dah up cpasal histeria pulak. Dah tu ada kaitan pulak dengan pelakon & pengacara cantik lagi kaya raya Neelofa pulak. Aiyo.. panas ni. Bukan kipas level 5 sambil baca entri ni katanya... hehehehe


Alah.. nak hangat hangatkan suasana petang minggu yang mengantuk ni saja la up cerita cerita sensasi & panas sikit. Biar keluar peluh katanya membaca setiap bait bait ayat dalam entri ni. Hangpa kan suka yang suspend.. Kan blog lekatlekit.com ni suka tulis berkonsepkan buat suspend je katanya..

Saja la nak share sejak dua menjak ni katanya Neelofa suka berpantun kat Live Video facebook. Bukan sehari dua.. sampai 4 hari dia dok berpantun kat facebook live video tu. Menurut sumber yang aku baca... katanya pantun yang Neelofa baca tu bukan sebarang pantun ok! Pantun tu boleh menyebabkan peminat dia jadi histeria. Jangan kata peminat yang tak minat pun maybe boleh histeria jugak.

Apa yang di seru atau di sebut dalam pantun neelofa tu gamaknya sampai buat peminat dia histeria.. Ada bait bait menyeru jin ke? Atau sesuatu yang lebih dahsyat dari tu..  Kalau korang nak tahu pantun Neelofa tu ada apa sampai menyebabkan peminat dia histeria korang baca sendiri kat sini >> Ha? Neelofa Buat Ramai Peminat Histeria! Katanya Ada Kaitan Dengan Si _ _ T A _ ? << Memang suspend kan.. Menunggu saat saat tu.. Berdegup jantung ku katanya. hehehhee

Aku tengok pun rasa macam nak histeria jugak ni... Memang kalau dapat boleh buat saka ni. Menangis ok aku tengok. Patut la berpantun sakan neelofa Hahahahaha.

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *