GAMBAR PERNIKAHAN NORA DANISH & NEDIM

30.3.17 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR PERNIKAHAN NORA DANISH & NEDIM. Setelah sekian lama bercinta katanya.. pasangan kekasih hot & spicy ni akhirnya di ijabkabulkan sebentar tadi katanya dalam sebuah majlis tertutup & sederhana je katanya. Sederhana cara retis ni.. Tak berapa sederhana la kan bagi kita orang semekin ni.. Majlis ni cuma sedara mara & rakan terdekat Nora & Nedim jer.. Tu yang depa kata sederhana.. sebab jemputan tak ramai. hehehehe


Alhamdulillah.. Dah sah ijab & kabul.. Tahniah pada pasangan pengantin baru yang masing2 dah kali kedua berkahwin. Hope perkahwinan kedua ni berkekalan hingga akhir hayat lah yer.. Semua pasangan berkahwin mengimpikan hidup bersama sepanjang hayat. Takde orang berkahwin semata mata untuk bercerai je.. melainkan dalam drama TV je. Kahwin kontrak apa bagai.. hehehehe


Tengok gambar2 kahwin Nora & Nedim.. Sederhana pun lawa kemain. Majlis je sederhana katanya.. Pengantin baru melaram tak berapa sederhana. Retis... Kang pakai tak cantik pun kena kecam kan? So walau macam mana pun tetap kena cantik. Nak2 lagi Nora Danish ni memang dah semulajadi cantik & Nedim pun tak kurang ensemnya.. hehehehe


Akhirnya cinta mereka bersatu di jinjang pelamin hope tak bahagia setakat atas pelamin je la yer.. Bila bahagia sampai bila bila.. Moga ikatan yang sah & di restui ni membuatkan rumahtangga mereka di berkati & limpahi kasih sayang yang berpanjangan. Moga melahirkan zuriat yang soleh & solehah.. Tak payah la hangpa nak krik.. krik.. krik.. sangat. Kita doa biar yang baik baik ye dak..


Sumber gambar OHBulan

1 comment:

  1. Alhamdulillah. Moga berkekalan hingga akhit hayat..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!