BERITA BAIK UNTUK PENGGUNA INSTAGRAM

28.4.17 Suria Lekatlekit 0 Comments

BERITA BAIK UNTUK PENGGUNA INSTAGRAM. Instagram.. zaman sekarang kalau orang yang ada account media sosial ni mesti ada instagram. Instagram ni umpama macam album gambar la.. Kalau account Instagram aku ni memang gambar je la. Memang berbeza dengan facebook aktiviti aku kat Instagram. Kalau hangpa nak tengok apa yang aku selalu share kat Instagram boleh la follow @lalalekatlekit. Jangan meleleh air liur pulak tengok gambar2 yang cheq upload kat Instagram tu yer hehehehe


Instagram ni bagus jugak ok.. At least orang tak boleh pertikai hangpa asyik dok upload gambar je sebab memang Instagram tempat berkongsi gambar. Tapi jangan la dok share gambar2 yang boleh mengaibkan pulak. esok dah dapat hidayah jenuh nak delete satu persatu nak2 lagi hangpa jenis 1 hari 24 keping gambar hangpa upload. selalu je dengar orang merungut letih nak delete gambar2 yang depa rasa tak sesuai dah untuk tontonan umum. Sampai habis kuota internet sebab nak delete gambar je. Dulu masa jahiliah mungkin la depa tak rasa macam tu.. Bila berhijrah kearah yang lebih baik, time tu la rasa macam banyak benda nak buat. Nak delete account Instagram sayang katanya.. follower dah juta2. Di tambah banyak dok dapat paid review, mustahil la depa sanggup delete account tu.

Sebab tu la.. kalau ada account media sosial macam instagram tapi tak ada benda ni >> Siapa Yang Rajin Guna Instagram Setiap Hari Confirm Akan Happy Tahu Pasal Data Plan Ni << pun macam tak berapa effective la account media sosial hangpa tu. Sebab ia umpama nyawa bagi setiap aktiviti di media sosial ok! Jadi bila ada offer macam ni.. antara berita baik jugak la buat semua pengamal media sosial terutama yang aktif di instagram. Instagram sekarang bukan je boleh upload gambar tapi video so perlukan kuota internet yang banyak jugak ok! So, ni kira salah satu berita baik untuk pengamal media sosial jugak la.

Apapun.. media sosial ni boleh jadi aktiviti yang best bila kita bosan bosan tapi boleh jadi jugak sesuatu yang memudaratkan kalau kita gunakan cara yang tak betul atau keterlaluan. Jadi moral of the story.. Jangan bazirkan kuota internet anda kepada perkara tak berfaedah ok. Manafaatkan kepada perkara yang lebih menguntungkan & memberi pulangan.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com