GAMBAR TERKINI PELAKON CILIK MAISARAH YANG DAH JADI ANAK DARA

27.4.17 Suria Lekatlekit 4 Comments

GAMBAR TERKINI PELAKON CILIK MAISARAH YANG DAH JADI ANAK DARA. Sapa masih ingat dengan seorang pelakon kanak kanak ni dulu.. Alah yang chubby2 tu. Maisarah namanya. Antara drama yang pernah di lakonkan masa dia masih kanak kanak & sedang di ulang tayang sekarang ni kat TV3 adalah Drama Bong... Selain tu banyak jugak la drama dia dah berlakon antara yang popular diari ramadhan Rafique.

Maisarah semasa kecil

Kalau dulu kita tengok masih kecil dengan montelnya sekarang dah besar ok. Dah jadi anak dara sunti lagi. Budak ni dulu tinggal satu block dengan aku. Kadang2 serempak jugak masa nak naik lift tapi budaknya kalau kat luar agak kurang mesra dengan orang. Dia macam pemalu sikit. Tengok kita pun macam stranger je.  Kalau orang tegur pun dia diam jer. Tu masa dia budak budak la.


Tak tau la dia masih tinggal kat situ lagi ke tidak.. Sebab dah tak pernah terserempak dengan dia mahu abang & adik dia. Bapak dia pun dah tak pernah nampak apatah lagi mak dia sebab aku pun tak berapa kenal mak dia yang mana satu. Di tambah aku ni memang susah nak keluar rumah sangat.. Semakin la aku tak tau la apa perkembangan depa sekeluarga + aku memang tak pernah ambil tahu pun sebenarnya hahahahaha.

Semalam terjumpa Facebook budak Maisarah ni.. Dah remaja budaknya. Muka pun dah berubah apatah lagi gayanya tapi tak ada la over sangat. Ok la.. Kategori tak menjolok mata sangat la. Tak nampak sosial sangat budaknya. Maybe budak baik Maisarah ni kan? Mesti korang nak tengok wajah terkini Maisarah bila dah meningkat remaja.. Ok.. ok.. jom tengok kat bawah









Selebihnya kalau nak ikuti perkembangan Maisarah ni boleh ikuti di facebook dia Mysarra Syahfiedzrien.

Dah besar ni tak nampak dah kan Maisarah berlakon. Almaklum la pelakon remaja sekarang ramai berbanding pelakon kanak kanak. Selalunya pelakon kanak kanak bila dah meningkat dewasa akan beralih ke bidang lain kecuali yang masih aktif dalam bidang seni. Mungkin ada kot Maisarah berlakon ke hapa cuma aku je tak nampak. Manatau keluar drama dia kat astro ke hapa. Almaklum la kami tak langgan astro katanya. hehehehe

Apapun Good luck buat Maisarah dalam apapun bidang yang di pilih selepas ni. Awak still cute even dah remaja.

4 comments:

  1. Kalo tak silap ada sekali aritu latest lakonan dgn balkish tajuk apa entah.. Balkish bebel ke apa tajuknya drama slot skrin tv9...

    ReplyDelete
  2. Tetap comey....mata dia tu..senyum..

    ReplyDelete
  3. Eh, dah besar rupa-rupanya budak ni! Maknanya cerita yang ada muka dia masa kecil tu semua cerita lamalah ya!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com