VIDEO! DAHSYAT ARTIS BARU ANDI BERNADEE SAMPAI PENGSAN PEMINAT DI BUATNYA

22.11.17 Suria Lekatlekit 2 Comments

VIDEO! DAHSYAT ARTIS BARU ANDI BERNADEE SAMPAI PENGSAN PEMINAT DI BUATNYA. ha.. ha.. tak tahu sapa buat! Tu dia.. dia buat apa sampai pengsan anak dara orang ni? Amboi baru jadi retis dah buat anak dara orang pengsan ni, apa kes andi bernadee Ooi.. Report mama kamu baru tau..


Apa kes sampai pengsan ni? Mesti ramai nak tau kan..Tapi siapa andi bernadee? Mesti ada yang masih tanya soalan tu. Almkalum la retis baru.. Even ramai dah kenal dengan andi bernadee ni mungkin sorang dua yang belum kenal meh la ahkak kenalkan pada korang semua yer..

Andi bernade seorang penyanyi baru.. anak kelahiran sabah yang permulaannya di kenali melalui aplikasi smule bila dia banyak cover lagu2 artis lain. Mempunyai suara yang besar walaupun orang dia so .. so.. je tinggi hahahaha. Bakat & rupa memang seimbang. Cukup pakej untuk jadi artis yang gemilang, terbilang & cemerlang di persada seni tempatan & moga boleh bawa bakat dia sehingga ke luar negara.

Andi bernadee dah ada single sendiri berjudul Tiada lagi maaf & sekarang giat mempromosikan singlenya. Baru2 ni dia menjadi viral bila cover lagu lagu tak tun tuang.. Katanya penyanyi asal tu marah dia konon mengaku sebagai penyanyi asal lagu tu. Bila masa pulak budak andi buat statement cakap lagu Tak Tun Tuang tu lagu dia.. Memang dari dulu dia suka cover lagu penyanyi lain kat smule tu cik akak Ooi.. Jeles la tu Andi lagi popular dari dia bila nyanyi lagu Tak Tun Tuang. hehehehe

Baru baru ni Andi bernadee ada membuat persembahan di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM), bersama-sama artis Warner Music Malaysia yang lain. Masa dia tengah menyanyikan lagi dari kumpulan Armada, Asal kau bahagia.. dia mendekati seorang peminat perempuan.. tetiba pengsan kau budak tu! Tu dia hang buat apa Andi dengan dia? hahahaha... Panahan mata ke mata terus pengsan gamaknya. terlebih lighthing kilat ni hehehehe. Teruja gamaknya peminat dapat bertentang mata dengan Andi Bernadee. Dah la suara sedap, ensem budaknya... Tak dapat control perasaan tu collapse terus. Nasib baik tak meletop ovari kau dik.. Kalau tak gelap masa depan.

Video Peminat Pengsan Bertentang Mata dengan Andi Bernadee

Dahsyat juga budak Andi ni kan.. Nasib baik Ahkak bertentang mata tak pengsan dengan Andi ni. Kalau tak jenuh mak si Andi nak renjis renjis muka ahkak katanya. Takut mak dia tak renjis.. di pijak pijak pulak kan. Yelah ngada2 nak pengsan tengok andi kau dah kenapa? hahahahaha

Sumber Utusan Malaysia

 Apapun Ahkak Awak doakan semoga awak berjaya sebagai seorang artis di Malaysia & luar negara juga Insya Allah.. Jangan lupa diri.. Jangan lupa jemput kalau masak soto lagi yer Andi.. hehehehe

Bagi peminat Andi Bernadee jom support Andi dengan mengundi beliau sebagai artis paling Hot 2017..

Cara mengundi adalah..

1. Klik https://www.hotfm.com.my/top-hot-2017/?v=1

2.  Pada ruangan Artis Paling Hot Radio & Digital (Penyanyi Lelaki Hot 2017) & (Penyanyi Baru Hot 2017) Cari nama Andi Bernadee.. Tick pada column & clik undi.
Rujuk tutorial di sini >> Cara Mengundi Andi Bernadee <

Boleh Follow Andi Bernadee Di Page Beliau
Fanpage : Andi Barnadee

2 comments:

  1. ni ke yang hensem tu. comel juga orangnya

    ReplyDelete
  2. adoi..mesti jarang2 jumpa lelaki ensem ni..sampai pengsan ..hahaha..


    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com