MISTERI KEMUNCULAN IKLAN DI BANNER ADSENSE TERJAWAB

1/09/2018 12:47:00 PM Suria Lekatlekit 2 Comments

MISTERI KEMUNCULAN IKLAN DI BANNER ADSENSE TERJAWAB. Mentang mentang la blog hang di kenali sebagai blog cerita seram.. Semua hang nak misteri nusantarakan. Pasal google adsense pun hang nak buat ala - ala seram jugak kan..

Of course la baru menampakkan identiti seram tu even blog den ni macam macam isu & cerita ada. Tidak tertakluk pada kisah seram je. Dalam dok bergelut dengan kes saman RM3juta ni.. Tetiba hari ni berlaku satu keajaiban.

Actually.. Lepas anak den pergi sekolah akibat mengantuk sangat sangat, den tidur la balik.. Memang sekarang eden kurang tidur sikit. Almaklum tengah susah ni.. Bukan sebab tak boleh tidur. Ikhtiar untuk cari penyelesaian. Tak kira la dengan cara menggunakan kudrat empat kerat ataupun secara spiritual. Spiritual ni jangan ingat den main bomoh jampi jampi ludah ludah pulak yer.. Walau den suka cerita seram.. Insya Allah belum terjebak dengan perkara perkara khurafat & syirik. Usaha cara spiritual dekatkan diri dengan Allah, jaga solat, amalkan zikir & wirid, baca Al quran.. bla.. bla.. sebagainya. Macam orang lain jugak. Ikhtiar untuk cari ketenangan.. Sebab bagi saya bila kita hadap sesuatu masalah.. Paling penting bukan material tapi kena ada kekuatan & ketenangan. Ada duit berkoyan koyan pun kalau hati tak tenang.. Mungkin boleh jadi masalah jiwa jugak. Sebab tu pentingnya kekuatan Rohani tu..

Alahai.. kalau tak menyimpang 3 cabang memang tak sah la kan.. Ceritanya pasal misteri iklan Adsense je dah jadi kisah lain pulak. ok.. ok.. Berbalik kisah misteri ni.. Lepas bangun tidur cuci muka. Pastikan takde taik mata tergantung.. Buat air buka la pc. Memang la lepas tu pc on benda pertama eden buka blog la. Terperasan pulak kat on top blog atas banner nuffnang.. ada iklan trivago appear. Rasa kat situ den letak coding untuk banner adsense yang dah lama den apply & apply balik tak lulus. Dasar jarang bukan gmail ni.. Memang pejadahnya dia tak tahu kan. Hahahaha..

Nak confirmkan saja buat posting menunjuk kat Facebook.. & double confirm dengan group blogger kat whatsapp. Lepas tu semua cakap memang dah approve.. Baru nak check email. Melampau kan? Memang sah & misteri iklan yang muncul di banner adsense tu adalah berpunca dari Google Adsense den yang dah lulus sepenuhnya. Check ada la earning sikit..


Alhamdulillah.. rezeki awal tahun 2018. Rezeki blogger kena saman katanya. Sebab tu penting sentiasa bersangka baik dengan Allah. Den tak pernah jeles dengan blogger lain yang dah dapat adsense atau kecewa sebab dok apply tak dapat - dapat. Buat rilex jer.. Allah tu lebih tahu bila masa dia nak bagi sesuatu ikut keperluan kita. Kita manusia ni memang jenis minta kadang2 bukan keperluan tapi kehendak.

Apapun moga Adsense memberi rezeki berlipat ganda untuk den tahun ni.. Semoga 2018 banyak khabar khabar gembira untuk saya termasuklah kes saman ni. Semoga ada keajaiban.. Doa & terus bantu saya..

Bagi yang ada Account Facebook mohon LIKE & SHARE posting ni di facebook bagi membantu saya untuk meneruskan misi mencari dana bagi menampung kos guaman supaya saya boleh membela diri di mahkamah. DOAKAN saya mendapat pembelaan & keadilan. Amin..

2 comments:

  1. Ada ramai blogger yang lulus adsense sebelum ni earning tak masyuk.. So tak de sebab kena jeles..kan??Kita lambat nak lulus tapi tak sedar dah boleh proceed payment ..ha..tu baru best..hahahah..Ayat belagak sikit..hahahha..

    Tahniah Suria..

    Iklan dalam post awat tak letak..kalau tak boleh letak kat edit html tu masuk kan secara manual je bila tiap kali nak publish masuk kan kod iklan tu.Jangan letak satu tempat ja..

    Akak tengok macam tak cukup lagi ni..dalam post tu letak 2 tepat . kalau entry panjang la..kita kan suka merepek panjang2..kan??

    kat sidebar pun kena letak..

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. Alhamdulillah.. rezeki dariNYA.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com