SYIF TENGAH MALAM.. HIMPUNAN KISAH SERAM KAKITANGAN HOSPITAL DI MALAYSIA

19.1.18 Suria Lekatlekit 1 Comments

SYIF TENGAH MALAM.. HIMPUNAN KISAH SERAM KAKITANGAN HOSPITAL DI MALAYSIA. Tu dia.. lama sungguh segmen seram serik lekatlekit bercuti kan. Maaf la.. I sekarang sangat la busy body dengan dropship kuih bulan & pekasam daging berempah. Di samping masih kekal mengambil servis review di blog. Bila dah kena buat extra kerja ni.. Pepaham je la.. Ada yang kena skip sekejab tu yang tak sempat nak up cerita seram terbaru ni. Tapi jangan risau.. Jiwa ku masih berpuaka niyang rapik dulu kini & selamanya. Tunggu settle kes saman RM3juta tu dulu.. Insya Allah kita akan kembali bahagia bersama hehehe..


Tu dia Jumaat awal kan up cerita seram ni.. Bukan apa lama sangat blog lekatlekit ni cuti so hari ni kita awal sikit bersiaran. Tak feel kan baca kisah seram siang siang hari? Ok ok.. akak paham dik.. Tapi ni akak nak suggest kat hangpa yang memang peminat sejati kisah seram seantero dunia. Yang hangpa mesti ada adalah sebuah buku yang di hasilkan oleh 13 orang penulis dari background Medic.. Tu dia.. Orang medic pun pandai dah tulis kisah seram. Ingat hapal nama ubat je kan.. hehehe

Buku ni menghimpunkan kisah kisah pengalaman seram staff staff hospital sendiri sepanjang mereka berkhidmat. Den pun suka juga layan kisah kisah seram di hospital ni.. Sebab feel tu lain macam sikit. Kita sedia maklum hospital ni macam macam kejadian ada.. Setakat berlaku kematian tu setiap hari ok! Takde satu hari malaikat maut tak singgah ke hospital. Tu yang pulang ke rahmatulllah.. Yang nazak.. yang cedera parah.. Yang macam macam la background masalah kesihatan tak cerita lagi.

Mungkin di sebabkan hospital banyak berlaku pertumpahan darah & antara tempat paling banyak menyaksikan kematian berlaku.. Makhluk tu pun suka juga la nak lepak kat situ. Almaklum la.. Jin & syaitan ni suka orang orang yang dalam keadaan lemah & nazak. Time tu la depa nak menyetan.. Suka ambil kesempatan pada orang yang lemah.. So sapa yang ada perangai macam tu suka menindas & ambil kesempatan kepada golongan yang lemah.. Perangai hangpa sama la dengan setan. hahahaha

So, sebab terlampau banyak pengalaman seram yang mungkin pernah di lalui staf staf hospital maka terhasilah buku yang bertajuk SYIF TENGAH MALAM yang di tulis oleh 13 orang penulis.


Baca sinopsis tu agak menarik juga sebab base on kisah benar kan? Nak tau apa kisah kisah yang pernah menghantui staff staff hospital ni.. Hangpa kena la dapatkan buku ni. Rugi wei kalau kata peminat cerita seram tapi tak ada koleksi buku ni.

Macam mana nak dapatkan buku ni.. Senang jer. Boleh dapatkan melalui Cik Misi Bel Nawhen
 Facebook : Bel Nawhen 


Harga dia tak mahal pun wei!! 

Harga : RM20
Postage Semenanjung Rm8
Postage Sabah/Sarawak Rm12

1 comment:

  1. Suka gak baca buku genre mcm ni untuk hilang kan stress

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com