ARIP NAK QUIT DARI FRENZY.FM

4/16/2009 06:34:00 PM suria lekatlekit 0 Comments

Awat pulak Arip?? Sal akak cakap tu ker?? Tak juga.Dia cakap takde kena mengena ngan aku.. Abis tu sal Arip.Suspen je cara dia bagitau tu.. katanya demi keselematan Frenzy.. Sapa lak nak serang hendap frenzy ni Arip.Tak paham la Arip... konpius dah ni?? Boleh tak korang semua kalau ada masalah cakap terus terang??? Tak yah nakl berkias - kias.Pening tau aku nak pk!!

takpe Arip akak dah sediakan pasukan sailormoon untuk jaga keselamatan Arip & frenzy.Tak yah risau stay & steady kat frenzy k.

Mungkin Arip terasa hati?? Mungkin juga Arip betul2 ada masalah lain?? Tapi yang pasti Arip je tahu.Apapun keputusan dia siapa la aku untuk halang.Maybe mic dia dah rosak?? Mungkin juga Ayah dia marah sebab dia kurang beramal sekarang ni sebab asyik ber dj kat frenzy.Mungkin juga dia telah di lamar oleh hotfm untuk ber dj kat sana. Apapun hanya Arip yang tahu & dia tak nak lak bagitau kenapa.. hurmmm apa akak boleh buat dik.. ko taknak bagitau camna akak nak tolong kan???

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com