AKU BENCI KALAU..

5/11/2009 02:42:00 AM suria lekatlekit 0 Comments

Sebelum memulakan hujah aku dah sediakan askar askar untuk buat kawalan.. Mana tau kot2 pihak musuh buat serangan hendap kat blog aku lak. Ada berani korang ngan askar2 lego aku???

Memang aku tak tahu sangat masalah dakmuo dan mereka2 yang cuba menjatuhkan & memburukkan dia. tapi memang aku tak respek mereka2 yang buat blog semata mata nak burukkan dakmuo dan frenzy. Aku tak kata dakmuo tu betul & korang salah tapi ada ke dakmuo buat blog untuk memboikot korang??? Orang2 jenis camtu memang dah terang2 tunjuk perangai buruk dia so korang rasa dorang betul ke??? Arip30 yang dulu bersama sama kami di frenzy.. Kau nak quit it's ok!! tak kuasa aku nak pujuk kau tapi jari kau kalau nak menaip tu berhati2.Mungkin aku takde bukti nak tuduh Arip tapi korang sendiri pk la.. Arip quit dan frenzy & selepas tu timbul macam2 kontroversi.Disini akak kau nak mencerca hebat ARip30!!!

Tu dia kak abby kau dah naik hantu.. tak dapat lempang kepala dorang.. lempang benda alah ni pun jadi la..

Bawak diri & jari anda jauh dari frenzy secara damai & jangan laga - laga kan orang sampai tercetus kontroversi Ok!! Hak anda untuk menaip kat mana2 pun.Hak anda untuk ber dj kat mana2 pun. Tapi jangan la cetuskan kontroversi sehingga menyebabkan pergaduhan camni. Arip... berhenti bercakap sal frenzy.Bukan pujian yang warga frenzy harapkan tapi tak juga penghinaan kami minta dari Arip. Kenapa aku terasa..?? Aku juga sebahagian dari keluarga frenzy.Kalau korang boleh cerca frenzy dan dakmuo kat blog tak salah aku lak cerca korang kat blog aku. Suka hati jari aku la nak taip apapun!! Boleh gitu..


Jari jari aku pun dah berhantu...


Apapun Marah2 aku.. aku masih ada kewarasan & pertimbangan. Mungkin dakmuo juga ada salah.. tak di nafikan tapi fikir2 lah korang dia tak buat blog or apa2 site untuk menjatuhkan sesapa.Paling2 pun dia bercerita personaly.. itu normal!! bersaing la cara sihat.. tak perlu menggunakan taktik hancing camtu.Itu membuatkan anda nampak lebih jahat dari orang jahat.. so, renung renungkan lah.. selamat beramal.. Op's tak sesuai lak ayat penutup tapi belasah je la.. janji nampak baik!! (uwaakakakakakakakaka)

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com