AKU

10/04/2009 03:15:00 AM suria lekatlekit 0 Comments

Aku selalu berfikir.. setiap hari. Apa yang telah aku lakukan pada diri aku?? Terbabas... Sampai aku tercari cari kesudahan pada kesesatan ini dan saat ini aku temui sesuatu.. sesuatu yang paling berharga. Adalah diri aku sendiri. Aku tak harus sesat dalam diri ku sendiri tapi itulah yang berlaku. Dan hari ini aku tahu.. Yang mengubah dan yang berubah adalah kerana aku.

Aku tak mahu takut pada sepi lagi. Aku tak mahu takut bila aku sendiri. Aku tak mahu takut pada ketakutan ini. Aku tak harus takut pada diri sendiri. Aku takut kehilangan tapi setiap hari aku sentiasa berdepan dengan berbagai kehilangan. Dan aku pernah kehilangan diri aku sendiri kerana aku terlalu takut kehilangan seseorang dalam hidup aku.

Dan.. mulai saat ini aku harus berdepan dengan kenyataan. Aku harus berdepan dengan semua kesilapan yang aku lakukan. Aku harus berdepan dengan segala kemungkinan dalam hidup aku. Dan semua yang berlaku.. adalah kerana aku. Aku harus terima kerana aku tidak layak menyalahkan sesiapa.

Aku tak mahu tangisi apa - apa.. biar sesalan mengubah segalanya untuk hari esok. Moga semua ni akan berakhir dan aku takkan berpaling lagi. Biar semuanya ada hanya dalam sejarah yang takkan ku selak untuk di kenangi. Biar aku sendiri bersama dunia kecil ku. Aku tahu bagaimana ingin mencorakkan kembali dunia kecil ku yang semakin terpinggir.

Untuk semua yang pernah hadir dalam hidup ku.. Pernah merasa keperitan dari perbuatan ku.. pernah tersiksa dengan perilaku ku.. pernah mendendami pada kekecewaan yang ku hadiahkan.. satu ku pinta. Maafkan aku untuk segalanya. Izinkan aku hidup dalam doa kesejahteraan bukan sumpahan kehancuran. Izinkan aku terus bertapak dia bumi Tuhan dalam ketenangan. Cukup.. Aku telah lalui satu saat yang paling menduga sehingga aku hilang punca dan lupa aku dimana.


I WILL ALWAYS LOVE YOUIf I should stay
I would only be in your way.
So I'll go but I know
I'll think of you
Every step of the way.

And I will always love you.
I will always love you.
You my darling you mmm


Bittersweet memories,
That is all I'm taking with me.
So goodbye, please don't cry.
We both know I'm not what you, you need.

And I will always love you.
I will always love you.


I hope life treats you kind
And I hope you have
All you've dreamed of.
And I wish for you joy
And happiness.
But above all this, I wish you love.

And I will always love you.
I will always love you.
I, I will always love you.
You, darling I love you.
I'll always, I'll always love you.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Review berbayar dan harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com