ULEK MAYANG JADI SEMERAH PADI

8/02/2010 04:50:00 PM suria lekatlekit 0 Comments

Weekend story kini kembali.... Apa habaq Uolls??? Dah berapa purnama aku dok pesan dont pekik terlolong cukup la sekadar menjawab dalam hati.

Please don't do that

Berbalik kepada kisah weekend aku yang sepatutnya plan nak tengok teater Ulek Mayang alih2 tengok teater Dramatari Semerah Padi lak.. How jadi camtu??? Aku dah tanya kat shoutbox mekar budaya napa tetiba teater Semerah Padi lak.. Kalau mengikut jadual persembahan teater ianya akan berlangsung kat DBKL pada hari tu.. Katanya...

Kalau dah begitu kata mu Tuan, apa daya hamba melawan.. cewah!

So, alang kepalang dah sampai depan Dewan panggung teater DBKL maka masuk jugak lah menyaksikan teater Dramatari Semerah Padi. Komen untuk teater ni Not Bad but aku kurang gemar teater musical ni. Banyak nyanyi2 & nari2. Tapi layan jer... Ni pic2 yang sempat aku snap

Ni semua pelakon2 atas pentas tapi bawah pentas pun ada pelakon..
saksikan pelakon yang bawah pentas lak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|

 Memegang watak sebagai tukang komplen

Tukang ketawa kuat kuat
Keseluruhan cerita ni boleh la tahan.. Maybe kurang menikmati sebab frust tak dapat tengok teater Ulek Mayang so tengok gitiew2 jer la. Apapun tahniah pada semua yang terlibat. Bagi la ** untuk teater Dramatari Semerah Padi.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com