BE YANG KE 13

24.2.11 Suria Lekatlekit 7 Comments

Bunyi macam banyak sangat BE yang tengah running kat blog melekit ni kan?? Memang la jumlah keseluruhan BE yang Lekit pernah dapat dah mencecah 13 BE setakat ni... Tapi tolak 5 BE yang dah berpencen jadi ME maka tinggal la 8 BE yang masih menabung.

Hari ni Nuffnang bermurah hati bagi satu lagi BE menjadikan jumlah kesemua BE yang aktif sebanyak 8 BE. Alhamdulillah. Kiranya BE kat blog melekit ni sejak 1st time dapat sampai la sekarang tak putus - putus lagi la. Ni pun rezeki dari Alllah. So kena mensyukuri walau sikit.. Tapi takpe biar dia menabung lama - lama membukit la tu.

Apapun ni bukan kerana usaha Sang Lekit sorang - sorang, tanpa sokongan semua yang sudi menjenguk teratak melekit ni maybe tak dapat la apa yang Lekit dapat sekarang. Ucapan terima kasih ni juga buat semua kawan - kawan blogger yang sentiasa memberi sokongan pada blog ni. Thanks so much. Jasa mu di kenang. Kekekekekekeke

BE YANG KE 8

7 comments:

  1. aduuh ! banyak nye be lekit ni . me tak hado satu pung . uwaaa !

    ReplyDelete
  2. ouh.. tu ke BE? hahah rina baru taw =,=

    ReplyDelete
  3. banyaknya be lekit...alhamdulillah murah rezki ~

    ReplyDelete
  4. wuu xde pon BE tu..x aci taw..huhu~

    neway congratz! ^_^

    ReplyDelete
  5. wah.... byk dah melekit... goodluck!
    rezeki pasti ada...

    ReplyDelete
  6. hebat la akak...deqdeq x dpt pun BE baru...huhuhu

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com