BAYI 9 BULAN DI DAKWA RANCANG PEMBUNUHAN

6.4.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Berita ni tengahari tadi aku tengok kat buletin 1.30 tv3.rasa nak gelak pun ada,nak marah pun ye jugak.apa punya negara la bodoh sampai tahap tak boleh terima akal.

budak 9 bulan pegang botol susu pun tak berapa betul macam mana la depa boleh rasa bahaya sampai mampu buat percubaan membunuh orang dewasa. yang aku dengar siang tadi katanya budak ni baling batu sehingga mencederakan sipolan yang tak sure siapa.kalau tak silap apa yang aku dengar la.baby ni di tuduh bersama bapak sedara dia.

negara tu aku tak berapa ingat tapi negara yang ada tan tan jugak la kat belakang. inilah perkara paling gila aku pernah dengar.gamaknya kalau baby tu didapati bersalah kena penjara pegawai penjara pulak jadi satu hal nak jaga.yelah budak diaper pun tak free lagi apa dia tau buat nak urus diri.

memang manusia semakin gila.

5 comments:

  1. mcm bongok jerk berita cmnih...hahaahaha... (eh tapi kan, kalu berita sengal2 cenggini kebyknnye mesti dari negara yang satu tuh..huhuhuh)

    ReplyDelete
  2. Hahaha x ptot btul. Lah eee

    ReplyDelete
  3. salam mummy lala..

    aduhai.. donia.. donia..

    ReplyDelete
  4. saya memang gelak bila terbaca cerita ni dekat kosmo
    hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com