BAYI 9 BULAN DI DAKWA RANCANG PEMBUNUHAN

6.4.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Berita ni tengahari tadi aku tengok kat buletin 1.30 tv3.rasa nak gelak pun ada,nak marah pun ye jugak.apa punya negara la bodoh sampai tahap tak boleh terima akal.

budak 9 bulan pegang botol susu pun tak berapa betul macam mana la depa boleh rasa bahaya sampai mampu buat percubaan membunuh orang dewasa. yang aku dengar siang tadi katanya budak ni baling batu sehingga mencederakan sipolan yang tak sure siapa.kalau tak silap apa yang aku dengar la.baby ni di tuduh bersama bapak sedara dia.

negara tu aku tak berapa ingat tapi negara yang ada tan tan jugak la kat belakang. inilah perkara paling gila aku pernah dengar.gamaknya kalau baby tu didapati bersalah kena penjara pegawai penjara pulak jadi satu hal nak jaga.yelah budak diaper pun tak free lagi apa dia tau buat nak urus diri.

memang manusia semakin gila.

5 comments:

  1. mcm bongok jerk berita cmnih...hahaahaha... (eh tapi kan, kalu berita sengal2 cenggini kebyknnye mesti dari negara yang satu tuh..huhuhuh)

    ReplyDelete
  2. Hahaha x ptot btul. Lah eee

    ReplyDelete
  3. salam mummy lala..

    aduhai.. donia.. donia..

    ReplyDelete
  4. saya memang gelak bila terbaca cerita ni dekat kosmo
    hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!