BUAT MAKSIAT SAMBIL BERSELFIE,GIGIH SANGAT KAU TEMPAH BALA

1.4.14 Suria Lekatlekit 16 Comments

Semua orang tahu pasal tersebarnya sekeping gambar perempuan & lelaki tengah beromen dalam tandas petronas dari account twitter yang guna nama perempuan tu. Gambar dia aku dah tertengok... memang gambar tu kategori lucah & 18sx..

Kalau korang nak tau sila google malas nak attach gambar dia kat sini

Aku pelik la jenis spesis dok beromen lepas tu ambil gambar. Dah la beromen secara haram.. kau ambil gambar simpan dalam enpon. Kau dah buat jahat.. kau simpan bukti. Memang kau cari bala bertimpa timpa la. Jangan ingat dalam enpon even kau letak security code kat enpon ko orang tak boleh buka. Aku sangat2 pelik jenis spesis macam ni.. Kenapa kau mesti simpan gambar2 macam tu? Kau buat kau rasa sudah la...

Aku bukan menyokong aktiviti tak bermoral macam ni.. Tapi kalau kau nak buat jugak pun sila la protect diri kau. Tak payah nak simpan2 gambar maksiat kau buat kenangan. Kau nak tunjuk kat sapa? Anak cucu cicit kau nanti.. Kau nak cerita apa di sebalik gambar tu. Ni la zaman atuk/nenek bercinta dulu.. Kami kalau nak romen kat toilet petronas pun boleh. Ke camna??

Ni kira peringatan buat semua la tak kira la yang tengah bercinta atau yang dah kahwin.. gambar2 yang mengaibkan tu tak payah ambil langsung pun tak takpe.. apatah lagi simpan dalam enpon yang zaman sekarang memang enpon bukan satu tempat selamat menyimpan gambar2 peribadi yang boleh jadi aib kalau terlepas kat tangan orang lain. Tak penting pun simpan gambar2 macam tu. Untuk apa?? Nak jadi modal beronani ke hapa?? Aduhai.. inilah akibat bila kemaluan letak kat lutut...

P/S : Yang ni status kemaluan letak kat lutut jugak even dia tak share gambar pun.. Alahai.. macam dia sorang ada laki. Tolong la ada privacy sikit, jangan sebab kau tak malu orang yang baca pulak tolong malu untuk kau.


16 comments:

  1. makin kurang rasa malu dah ..apa kata letak jadual sekali.hari apa buat hari apa tak buat..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah betul. baik bagi jadual waktu skali malam ni ada aktiviti ke tak. lol. haha

      Delete
  2. kesian kat orang2 macam ni kan....

    ReplyDelete
  3. iye kot nk simpan gambar buat bahan

    ReplyDelete
  4. alahai....status tu baca pun rasa malu...

    ReplyDelete
  5. erk! ada ke yang tulis status mcm ni??
    kalau snap gambar lucah sendiri,pastu simpan dlm henfon..zaman belajar dulu mewah jmp gambar2 lucah mcm tu..huhuhu! simpan dlm pendrive pastu pendrive hilang..pastu tersebar T____T

    tp status tu..errrrrr pitam.

    ReplyDelete
  6. tak faham sungguh orang yang gini ye
    saya syorkan diorang jumpa psychiatrist

    ReplyDelete
  7. Salam Mami Lala..
    Aduhai.. makin moden dunia.. makin kufur pulak manusia..
    allahurabbi ..
    menyedihkan :(

    ReplyDelete
  8. manusia akhir zaman kn.. bangga biler buat maksit...

    ReplyDelete
  9. Nk baca pun rasa malu huhu..sedey..

    ReplyDelete
  10. adoi.. hm.. susah la nak cakap sekarang ni. senang cerita jgn tangkap gambar. kalau hp hilang ke kena curi ke, tak de la aib sndri terbuka

    ReplyDelete
  11. Teringat kata-kata Chef Wan - it's a sad, sad world nowadays camtu la lebih kurang.Manusia semakin hilang rasa malu, hormat menghormati apatah lagi rasa belas kasihan sesama makhluk dan insan. Memang menyedihkan...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!