ISU AZAN KUAT,PENDUDUK NAFI DAKWAAN PAKCIK TU

16.4.14 Suria Lekatlekit 7 Comments

aku nak buat entri wordless jer boleh.wordless dari komen aku la tapi aku share jugak laporan dari sumber lain. bukan apa nak komen lebih takut salah komen sebab isu ni aku rasa agak berat.

p/s : kes ini buat aku teringat peristiwa arwah ayah aku dihina suara macam katak & azan terlalu kuat sehingga ganggu tidur seorang hamba Allah.even hanya sipolan tu cakap macam tu tapi terkesan pada aku sampai hari ni sebab dia kata depan aku bukan pada arwah ayah aku. umur dia lebih kurang mak bapak aku je kot.

7 comments:

  1. pakcik tu ada masalah mental kot..sengal gile, jiran wat kenduri pun blh dia g wat report polis... wahahaahahah

    ReplyDelete
  2. Sepatutnya yang seorang tu mengalah dan rasa malu terbaliik pulak org masjid pulak yang mengalah. Bacaan tu memang nak kejut org pi masjid dah terjaga bangun la pi masjid nak tidoq apa lagik?

    ReplyDelete
  3. susah jgk kan macam ni.. kalau non muslim complaint tu lain lah..

    ReplyDelete
  4. Bersangka baik itu lebih mulia, mungkin PakCik tu ada masalah kesihatan ... Wallahhua'lam ...

    ReplyDelete
  5. Salam Mami Lala..

    ooo.. baru tahu psl ni.. cma tgk yg latest tempoh hari ada penduduk yg menyokong kata bacaan tarhim terlalu lama (sejam)
    wallahuallaham..

    Alfatihah buat arwah ayahanda abby..
    suara ituah yg mmbangunkan manusia dari terus leka tidur diulit mimpi.

    ReplyDelete
  6. saya sebenarnya dari aritu tak cuba jalan terbaik nak komen topik nie..ntah, laa sy pun tatau apa nak cakap tapi sy menabung nissan sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. dia melayu islam ke?
    pelik ye, emmm

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!