KENYATAAN PROF IZZI DI FB BERHUBUNG ISU CABUL PELAJAR SEBENARNYA BUKAN DARI DIA

11.4.14 Suria Lekatlekit 1 Comments

Sebab aku pernah printscreen & post kenyataan yang aku ambil dari Fanpage Prof Izzi ni maka aku rasa bertanggungjawab untuk sebarkan balik benda ni. Kat bawah ni adalah kenyataan Prof Izzi tentang salah satu komen yang menyamar sebagai beliau.. Beliau dah  jelaskan komen tersebut bukan di muat turun oleh beliau.


Statement yang di maksudkan Prof Izzi tu adalah komen ni yang den share semalam & menjadi sedikit kontroversi pasal isu ciplak.. Hahahah.. ala2 kes tudung preedah la pulak. Kiranya kesilapan ni adalah dari aku sendiri la sebab kurang teliti sebelum post. Mari kita lihat apa kesilapan aku tu untuk sama2 jadikan pengajaran.

Statement yang di kotakkan dengan line merah tu maybe la statement yang di maksudkan prof Izzi pada status di atas. Ni kesilapan den yang patut semua jadikan pengajaran kalau ikutkan nama profile tu memang ejaan dia lain skit. Yang original prof tu takde doube F tapi yang fake ada double FF.. Dan ejaan dia yang banyak short tu pun agak lain dari cara prof izzi menulis.kalau pandang seimbas lalu memang nampak macam sama tapi sebenarnya tak serupa. Maafkan saya prof ini memang silap saya.

Jadi sebab  aku ada tulis pasal tu semalam maka aku nak betulkan balik dalam entri ni.  Apapun.. Kita tak payah jadi nujum untuk tilik siapa betul siapa salah bagi yang tak tahu apa2... Kita tunggu je selepas siasatan di jalankan. Sapa salah tetap akan terima balasan.. kalau kat dunia lepas, kat akhirat mustahil boleh terlepas. Peguam kiri kanan tu tak boleh nak sogok2 dengan harta dunia. Peace!

P/S : perasan tak watermark cikai2 aku buat. Hahahaha... protect la sangat.

**Hari ni hari ke 34 pesawat MH370 masih hilang. Teruskan berdoa semoga dalam apa juga keadaan bukti tentang pesawat MH370 agar segala soalan apa yang berlaku pada mereka semua berjawapan pasti bukan lagi andaian,teori atau spekulasi. Doakan semoga Malaysia tidak berada dalam ancaman seperti yang sedang di sebarkan dalam spekulasi2 yang ada. Doa moga kita semua di lindungi Allah SWT dari segala malapetaka, bencana atau kejahatan manusia jin & syaitan. **

1 comment:

  1. sekurang-kurangnya ada initiative membetulkan
    bravo cik lekit =)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!