LUAH PERASAAN MARAH DI CARIAN GOOGLE SEBAB TAK DAPAT TENGOK PORNO

19.4.14 Suria Lekatlekit 5 Comments

Sampai macam tu sekali marah tak dapat nak tengok porno. Gamaknya takde tempat dia nak tempiaskan perasaan marah yang membuak buak kot. Rasa lawak dalam kegeraman pun ada. Nak gelak sambil marah jer. Hahahahaha

gambar carian google

Korang mesti nak tahu apa kes kan? cerita apa & cerita siapa ni yang meluahkan perasaan kat carian google bila tak dapat tengok porno. Jangan la serius sangat. Hari sabtu hari minggu jadi kita santai2 sudah. Blog melekit ni hari2 cerita yang buat orang panas bontot je maka hari sabtu minggu ni apa kata kita rilex sikit sambil gelak2 ayam.

Pepagi check cik Nuffnang.. manatau tetiba dapat bonus ribu riban ke. Boleh jugak la buat2 belanja shopping kat mydin 3 bulan lagi. Alang2 dah membuka pekung di dada nuffnang tu terlajak laris sekali la check keywords. Tergelak tanpa bunyi sekejab. Sapalah yang taip carian macam ni sampai melekat lekit kat blog den ni. Marah nampak tak dapat tengok porno. Maybe pc dia di block website2 lucah tu yang melekat keywords tu kat blog den. hahahahaha


Dengan ini maka ketahuilah anda blog den memang takde benda2 lucah sebab tu tak kena block walau banyak sangat keywords lucah yang singgah minum pagi petang siang malam kat sini.kekekekeke

Moral of the story.. Jangan melucah merata rata.

P/S : Hari ke 43 tanpa khabar atau petunjuk pada kehilangan pesawat MH370 bersama anak kapal & penumpang. Masih menjadi misteri. Moga hari ni ada khabar tentang mereka. Teruskan doa tanpa putus asa sesungguhnya Allah maha mengetahui segalanya.

5 comments:

  1. Geram sangat sebab kat ofis dia dah block porno kot. Tak pun ni mesti budak-budak baru nak up yang baru kenal internet. Asal internet je, mesti ingat porn. Kena block sekali terus mengamuk. Haha

    ReplyDelete
  2. tahu x apa. banyak keyword lucah dalam blog sy jugak. alahai

    ReplyDelete
  3. boleh tahan keyword blog akak hahahaa

    ReplyDelete
  4. hehe...saya kadang-kadang kalau baca carian google ni
    memang gelak habis
    entah apa-apa aje diroang cari

    ReplyDelete
  5. salam mami lala..

    kekeke..sapa punya kerja la tuh :p

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com