MACAM MANA NAK SERTAI 8SHARE BAGI MEREKA YANG BERADA DI LUAR NEGARA

23.4.14 Suria Lekatlekit 1 Comments

Benda ni kalau orang tanya kita pun tak ambil tahu betul tak? Yelah.. kita dok kat Malaysia jer so kita jarang nak fikir keluar dari Malaysia jadi bila sekali sekala orang tanya soalan yang kita tak pernah ambil tahu tetiba jer kita rasa nak ambil tahu. Ni bukan kategori menyibuk ok.. Tapi ni antara kategori menimba ilmu jugak.

8share rasanya ramai dah kenal benda alah ni. Bagi yang tak tahu apa tu 8share boleh baca kat sini >> 8share << Bagi yang dah kenal 8share nak join 8share mencari wang saku. Mungkin korang berada di luar negara, lebih lebih lagi student nak tahu samada korang boleh tak join 8share. Jom den nak bagitau sikit

Sumber dari 8share

Negara negara yang ada 8share adalah Malaysia India Philippines Singapore Indonesia. Ok.. kalau ada tidak berada di negara2 yang terlibat dengan 8share ni boleh ke korang join 8share. Boleh.. syarat pertama korang mestilah warganegara salah sebuah negara yang terlibat dengan 8share yang di sebut tadi. Sekiranya korang berada di luar negara yang takde 8share korang boleh mendaftar dengan 8share. Contoh kalau dari Malaysia korang kena ada ic number untuk daftar. Rakyat Malaysia mesti ada ic number kan. Kalau korang mendaftar sebagai ahli 8share Malaysia maka UV korang pun di kira datang dari Malaysia jugak. Kalau tak paham contohnya macam ni.. Korang share iklan 8share.. kena orang yang clik tu juga berada di Malaysia bukan di mongolia tartarstan atau negara2 yang tak sepatutnya. Baru clik tu di kira & sekaligus menghasilkan pendapatan.

Ni la tanda kegigihan aku menuntut ilmu dengan 8share.

Jadi rakyat Malaysia yang berada kat Mana2 cerok negara pun takde masalah nak join & jana pendapatan dengan 8share ni asalkan korang memang banyak connect dengan rakyat Malaysia kat lama sosial macam twitter & FB maka peluang untuk korang kumpul earning amatlah terbuka luas. Jadi kalau korang minat nak join jana pendapatan dengan share iklan bersama 8share korang boleh sign up kat SINI kalau perlukan tutorial nak share iklan macam mana lepas sign up tengok gambarajah ringkas kat bawah ni. Kalau tak paham jugak boleh PM den kat FB. Den sekolahkan korang sampai pandai.


Gambar tutorial ni takde la 100% sama tapi di ringkaskan supaya korang paham step nak share iklan jer

P/S : sekadar membantu semampu yang boleh. Terus doakan untuk MH370 untuk hari ke 47 ni

1 comment:

  1. salam mami lala..

    oho.. tenkiu sharing..
    8share best..dah berjaya cash out utk pertama kalinye.. hihih ^^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!