USTAZ AZHAR IDRUS KENA SUNBURN DALAM VIDEO SEKS YANG TERSEBAR

24.10.14 Suria Lekatlekit 7 Comments

Isu tengah hangat sekarang selain isu I want to touch a dog, Ale Utooo... isu video seks penceramah & pendakwah terkenal Ustaz Azhar Idrus. Aku ni memang suka ambil tahu isu2 semasa semestinya aku pun nak tahu jugak isu pasal Ustaz Azhar Idrus. Dulu pernah sorang minah ni up status kat FB katanya UAI pernah ajak dia berzina kat hotel.. bila jadi viral status dia terus hilang.. FB2 pun lenyap dari mukabumi. Aku anggap minah tu attention seeker silap langkah jer.

 Boleh baca kat entri ni Ustaz Azhar Idrus ajak gadis berzina

Sekarang muncul pulak video seks UIA bersama seorang wanita.. Sejak video tu tersebar baru hari ni aku terserempak kat news feed FB aku. Sebelum ni cuma gambar jer yang aku dok tengok. Tengok gambar pun aku rasa macam editing. Mana taknya kepala gelap badan putih melepak. Yang aku tahu & pernah tengok UIA ni orangnya bukan cerah sangat. Aku pernah jumpa dia kat satu restoran so.. Kalau dalam video tu ketara sangat warna badan & kepala dia yang berbeza kalau ada tetap nak kata perlakukan tu bukan editing maybe dia anggap UIA kena sunburn kot dari leher sampai kepala sebabnya badan memang putih tak logik sangat bagi orang berkulit coklat macam UIA

 Ko tengok la pic yang kecik tu kemain putih melepak badan UIA, leher keatas coklat jer. Sah kena sunburn. hahahaha

Yelah.. kita bukan budak Multimedia bak kata Amran Fans.. Hanya budak multimedia je mampu trace samada edting atau real. Tapi kalau dah macam tu punya kontra warna kulit dia aku rasa tak payah belajar  multimedia kot.. ikut hukum akal pun dah boleh agak samada editing atau real.

Video yang aku tengok tu bukan la aksi dari warm up sampai klimaks ok.. just beberapa second jer. Macam baru starting. Zaman fitnah mudah tersebar ni.. berhati hati la. Jangan ingat kita bukan somebody kita tak berisiko di fitnah macam tu. Kita tak tahu siapa suka @ benci kita jadi tak mustahil kita jugak berisiko jadi mangsa fitnah. Even fitnah tapi tetap mengaibkan. Moga Alllah melindungi kita dari kejahatan2 manusia macam tu. Moga yang di uji di beri jalan & kekuatan untuk hadapinya.

7 comments:

  1. moga kita semua dijauhi dengan fitnah dunia..dugaan mereka yang mengajak ke jalan yang benar..

    ReplyDelete
  2. manusia ni macam-macam akal dan ayat lenggok diputarbelitkan kalau nak fitnah atau tuduh orang, gitewlah dunia...

    ReplyDelete
  3. Akak pun tengok gambar je..tak tengok pun video nya..Apa la yang diaorang sakit hati sangat kat UAI ni..??

    ReplyDelete
  4. Ya allah mcm2 hal dunia skg..manusia xmengenal hukum haram fitnah org...xbaik mcm tu...semoga kita semua sentiasa dilindungi oleh allah dari aib begini.

    ReplyDelete
  5. akhir zaman. para ulama difitnah..semoga kita sempat bertaubat kepadaNya

    ReplyDelete
  6. Org beriman selalu Allah swt uji dia.. kak tahu ni fitnah... org beragama mcm UAI lain dugaan dia.. jemput blogwalking..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!