4 CARA PUDARKAN KESAN LOVE BITE

10.2.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

Ni tip yang sesuai sangat untuk pasangan suami isteri.. Yang bukan suami isteri tu kalau ada buat & nak cover guna tips ni bukan den yer yang mendorong perlakuan sumbang hangpa. Semua orang paham kot apa tu 'love bite' kalau tak faham ok meh baca entri ni..

 Sumber google

Love bite ni adalah kesan gigitan yang di buat oleh pasangan yang nak berkasih sayang. hahahaha... boleh penerangan camtu. Paham - paham je la yer. Tak paham jugak try la google satgi dia keluar contoh love bite. Banyak sebab orang nak sorokkan kesan love bite ni... Alasan yang paling besar.. Malu la kan.

Tahukah anda ada 4 benda yang boleh pudarkan kesan love bite dalam masa yang singkat iatu panadol, ubat mata eyemore,ais & bawang putih. Nak tau macam cara nak guna benda ni untuk pudarkan kesan love bite boleh baca kat Ladylista.

So, mana2 yang nak cover kesan love bite tu boleh la mencuba yer... Yelah, even bertudung kalau dalam rumah tu nak cover dari anak anak ke.. atau ahli keluarga yang lain boleh la try tips ni. Selamat mencuba

P/S : nenek sapa la ni dok terkinja kinja camni. Meh la tengok kot2 nenek korang ke >>  3 nenek melayu cina & india menari ala2 rappers


8 comments:

  1. errr mcm tak ada kaitan dgn saya lagi jer entry nie. hehe

    ReplyDelete
  2. baru tahu ada krim utk pudarkannya:)

    ReplyDelete
  3. link tu ke Google image of love bite lah hehehehe

    ReplyDelete
  4. Erk....x pnh pun ada hinggap kat leher jinjangku...eh...huhu..xde kaitan..baca je...

    ReplyDelete
  5. Sama macam SA..tak pernah melakukan nya..takut kang bersopak terus tak hilang cemana?ekekek....

    ReplyDelete
  6. Hehehehe.. Silap2 gigitan jadi vampire kot? Hehhe.. Tak pun jadi raja atau ratu bersiung..

    ReplyDelete
  7. okeh.

    tips yang sangat berguna untuk pagi ini.

    ReplyDelete
  8. Seumur hidup akak tak pernah lagi berlove bite, dik ooi.... Tapi tak tahulah kalau dah kerepot nanti teringin pulak nak ada love bite nak tayang seluruh dunia! By the way, akak taulah love bite tu apa tapi akak tak tahu pun ada cara nak hilangkannya. Zaman akak bercinta dulu susah kalau ada love bite ni, en. google pun tak aktif sangat nak sharing is caring. Pandai-pandai hangpalah nak cover macamana, dah masa buat tu takda pulak ingat malu....

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!