BLOGGER MINTA DERMA UNTUK iPAD MINI

5.2.15 Suria Lekatlekit 2 Comments

 Sapalah gamaknya blogger tak malu tu kan? Minta derma untuk iPad Mini 2.. Ada ke orang nak derma untuk dia? tak tau la nasib dia camna kan.. Manalah tau ada orang simpati kat dia kan, so try je la.. kekekekeke

Yang Nak minta derma kat korang ni aku la blogger tu. Hope sudi sudikan la menderma untuk aku yang tak berdaya tanpa bantuan korang. Tak luak pun duit dalam account bank korang kalau tolong derma untuk aku dapat iPad Mini ni katanya...

Sumber google

Bukan la aku nak minta derma sorang singgit... Aku just nak minta derma sorang satu clik jer. Aku ni jarang2 la nak join apa2 contest nak2 lagi kalau perlukan vote atau clik sebab aku sedar diri aku tak ada FAN atau pengaruh tapi sebab makin sedar diri aku ada kengkawan yang baik kat sini maka tanpa malu2 siput sedut aku nak minta la tolong semua clik.

Tak susah kan permintaan aku. Kalau tak dapat banyak, sorang satu clik pun dah cukup. Disamping tu korang boleh jugak dapat sample percuma pembersih & pencerah Miss V. Jadi pada yang sudi boleh la clik kat sini iPad Mini Contest.


Semoga dengan kemuliaan & ke'baik'kan hati korang Allah limpah kurniakan rezeki & kebahagian berpanjangan buat korang semua. Tolong la clik sebelum 25 febuari 2015 yer. Majulah contest untuk blogger kekekekeke

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!