BLOGGER TEBALKAN MUKA MINTA SEDEKAH DEMI iPHONE 6

11.2.15 Suria Lekatlekit 6 Comments

Almaklum la nak beli tak berkemampuan.. Apa yang mampu minta simpati la dari orang kot2 ada yang sudi sedekah untuk dapatkan iPhone 6 ni. Manalah tau ada rezeki kan, tak salah kan mencuba nasib. Blogger mana gamaknya muka tak malu sangat ni.. iPhone 6 je kot bukan kebuluran sampai nak kena minta sedekah.

Sumber google

Sedih tau kalau ada yang cakap gitu sebab blogger tu den la.. hahahha Nak minta sedekah sikit kat korang semua yang baik hati. Bukan la nak minta korang bank In sorang RM10 bagi mengumpul dana untuk beli iPhone 6 sekadar nak minta korang sedekahkan satu clik kat link ni >> IPhone 6 << untuk buat den berpeluang menangi iPhone 6. Sesambil tu korang boleh berhibur dengan video dari nenek2 ni.

Kalau sudi clik la link ni yer iPhone 6 contest

Kalau sudi clik terima kasih.. tak sudi pun takpe. Biasa la blogger biasa2 macam den ni bukan senang nak raih sokongan tapi den percaya rezeki tu dari Allah.. selagi kita cuba, kita usaha & kita doa.. takde benda yang mustahil. Kalau takde rezeki tu.. takpe la kan. Mungkin ada rezeki untuk benda lain.. Rezeki shopping dvd hantu atau shopping produk kat guardian. Kalau ada rezeki menang iPhone 6 ni, Alhamdulillah. kekekeke

P/S : permintaan yang simple tapi tak mudah untuk dapat clik. Takpe usaha tangga kejayaan

6 comments:

  1. Ambe sudah klik. Layan sungguh auntie tu nyanyi. Sampai gedik2 kaki ambe. Hahahaha...

    ReplyDelete
  2. hehhehehe ida akak klik tak boleh pong.....:)

    ReplyDelete
  3. Akak sedih baca permintaan ni makanya akak dermakan satu click. Cukup ke? Kalau tak cukup akak clickkan 1000 kali, boleh tak agaknya? Hehehe...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!