FESYEN BAJU PALING MENGARUT SENGAJA TAYANG KEMALUAN

4.2.15 Suria Lekatlekit 9 Comments

Manusia ni terlebih kreatif pun jadi bodoh jugak kan. Mungkin sebab terlalu perah otak sampai putus2 urat2 saraf & sel2 otak dia buat idea yang di cetuskan memang tak masuk akal. Orang pakai baju nak tutup kemaluan.. ni buat baju untuk tunjuk kemaluan.

Yang pelik tang bahagian lain elok jer tutup... tang 'tut' je sengaja di buat lubang semata2 nak bagi nampak kemaluan. Sungguh berkarat otak orang barat. Sapa gamak pakai selain model2 ni??

Kalau rasa nak tengok lagi banyak gambar2 fesyen baju tayang kemaluan ni boleh tengok kat Ladylista. Aku attach yang tak berapa sensor sangat jer

Hope takde mana2 lelaki kat Malaysia dok pakai fesyen ni. Manalah tau terlalu berfesyen katanya, tetiba nak try baju tunjuk kemaluan ni. Mau mati kena pijak. hahahahaha

Lepas ni gamaknya apa lagi fesyen dia nak cetuskan. Fesyen tayang bontot pulak ke? Yelah.. fesyen tayang kemaluan dia rasa fesyen sangat, apalah sangat fesyen tayang bontot kan

9 comments:

  1. Astafirullahalazim..dunia akhir zaman...

    ReplyDelete
  2. Ya Rabbi... Apa jenis pkaaian la tu.. Jgn ada yg ikut sudah..

    ReplyDelete
  3. fesyen gila seks namanya nih..hahahha

    ReplyDelete
  4. Peliknya manusia cipta fesyen begini.

    ReplyDelete
  5. Suria, ni fesyen untuk tidur malam sebenarnya :) Bukan untuk dipakai in public. Untuk mereka yang dah lama berkahwin, okeylah pakai gaya gini kotnya. Hahaha.....

    Erkk... kena delete pulak komen ni kang *_*

    ReplyDelete
  6. Makin lama manusia ni makin mengarut buat fesyen.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com