INI RUPANYA NAMA SEBENAR PELAKON AaRON AZIZ

5.2.15 Suria Lekatlekit 8 Comments

Serius aku tak pernah terfikir nama sebenar Aaron Aziz seklasik ni.. Aku pun tak pernah terfikir yang Aaron Aziz tu bukan nama sebenar dia. Tu la kan bila terjun ke dalam dunia glemer nama pun kena glamer jugak tapi bukan semua retis pilih untuk guna nama glamour. Ada yang tak kisah guna nama sendiri even nama tu agak klasik. Nama je kot kan.. Asalkan membawa maksud yang baik, ok la tu.

Sumber Google

Mesti Ramai nak tengok Identiti card (Singapore) Aaron Aziz & nak tahu nama sebenar dia kan? Meh aku share dengan korang nama sebenar pelakon kegilaan ramai gadis & perempuan ni..

Sumber Ladylista

Abang Mat Haron Mustapha rupanya... Jadi Abang Aaron. Takpe la bang Haron.. Nama Haron pun ok what? Harun Salim Bachik ok je nama Harun kan? Takde memalukan kat memana pun nama Haron tu. Cuma tu la.. even tak jauh bunyinya dengan Aaron tapi Aaron bunyi macam western sangat tapi Haron bunyi Melayu sangat. kekekekeke

Tapi setelah di siasat rupanya Memang nama Abang Mat Haron adalah Aaron Aziz... ID card sapa gamaknya depa guna untuk buat lawak yer. hahahahaha

 Sumber Beautifulnara

Hope Abang Mat Haron... Terus success dalam bidang seni yer. Jangan marah yer.. Usik2 hari Khamis katanya.

P/S :Tu yang best portal Ladylista ni... Macam macam ada. Sekarang tengah berlangsung contest teka perbezaan gambar. Contest simple tak payah buat entri tapi hadiah gempak beb! Kalau free2 jenguk la Ladylista Contest.

Kalau sudi tolong clik link ni >> iPad Mini Contest << untuk berpeluang saya menang iPad Mini

8 comments:

  1. Hahahahahahahaah ! Mat Haron ghopenyeeee. :D

    ReplyDelete
  2. Memang nama dia Aaron Aziz la bro.. ni kes 2 tahun lepas.. dia dah explain & tunjuk IC dia dah.. adoi.. siput siput..

    ReplyDelete
  3. Pernah baca pasal ni dulu. Mati-matilah dia ke, isteri dia nafikan. Tapi memang betul pun bukan ID card Aaron Aziz. Ish, dah jadi selebriti, nama haruslah ada gempak sikit. Kalau nak berlakon filem Melayu zaman selepas Hang Jebat, bolehlah pakai nama Harun tu :)

    ReplyDelete
  4. Hahhah...pernah baca jugak ni dulu..masa tahun yang dia menang bintang paling popular tu la kecoh pasal nama dia harun ..heheheh...dia siap nafikan lagi masa tu..

    ReplyDelete
  5. Hahahhaha kelakar saat dia dibahan dulu.... Nama pun boleh jadi isu.... Hi abam haron !

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!